Comunism

Este o chestiune de timp pana cand vom obtine la nivel european o decizie impotriva Ministerul de Interne si Securitatii Romane – SRI: pusi sub acuzare IN MOD OFICIAL, pentru crime impotriva umanitatii si particpare la genocid! Sunt criminali si trebuie sa plateasca!

Am obtinut prima decizie impotriva SRI-ului: serviciu secret european, tara membra NATO, al carui director este acuzat de participare la genocid si crime impotriva umanitatii! Urmeaza Ministerul de Interne si Politia Romana!

Reclame

4 gânduri despre „Este o chestiune de timp pana cand vom obtine la nivel european o decizie impotriva Ministerul de Interne si Securitatii Romane – SRI: pusi sub acuzare IN MOD OFICIAL, pentru crime impotriva umanitatii si particpare la genocid! Sunt criminali si trebuie sa plateasca!”

  1. trebuie condamnat comunismul nu doar piciorul lui! care e linistea omului ca sistemul isi schimba bocancul vechi cu unul nou? numai ca nimeni nu vrea sa condamne statul bigbrother, il venereaza toti dracii, i se inchina, le ofera liniste, siguranta, bunastare egala…ce nevoie mai au de libertate?

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ce foto plina de semnificatii Coordona un atac cyber? vedeti ca de la exercitiul ala militar baietii au intrat in spital, la cybere e si mai si. Ei spun ca numai ei spun ca ei au big brotheru in dotare ca e de la caldura! Cred ca va fi interesant. pastrati foto

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s