Se intampla azi

Am incredere absoluta in Tribunalul de la Haga: dovezile impotriva SRI-ului sunt zdrobitoare – s-au ocupat de POLITIE POLITICA dupa modelul Securitatii Romane! In Romania, avem prima decizie impotriva SRI-ului: participare la genocid si crime impotriva umanitatii! Sunt criminali si vor plati, la fel ca Ministerul de Interne!

Reclame

11 gânduri despre „Am incredere absoluta in Tribunalul de la Haga: dovezile impotriva SRI-ului sunt zdrobitoare – s-au ocupat de POLITIE POLITICA dupa modelul Securitatii Romane! In Romania, avem prima decizie impotriva SRI-ului: participare la genocid si crime impotriva umanitatii! Sunt criminali si vor plati, la fel ca Ministerul de Interne!”

 1. Iar în ce privește ,, sinodul” b.o.elene o rușine, că ceea ce a făcut Kleomenis trebuia să facă dumnealor, în schimb dumnealor sa dezis de acest călugăr facandul rasist, nazist, islamofobie, homofobie s.a.m.d, da nu este de mirare căci au trădat ortodoxia alaturi de eretici de la noi
  https://www.romfea.gr/ekklisia-ellados/15982-kis-o-rolos-tis-ekklisias-tis-ellados-einai-kathoristikos-stin-katapolemisi-tis-misallodojias
  Iar comunitatea evreiască din Atena a mulțumit ,,sfântului sinod” bagabont din Atena trădător de neam și de credință

  Apreciază

   1. E blat intre Mosad si legionari. In 1953 a fost o operatiune condusa de generalul Alexandru Roman seful Directiei de Graniceri de curatare arhivelor. Plecarea armatei sovietice era conditionata de : 1- plata despagubirilor de razboi integral.2 – campanie de realism socialist cu sute de miii de deportari la plecarea armatei sovieticecare se planifica la inceputul lui 1955- a fost blocata cu greutate. Daca existau probe, se imparteau despagubirille de razboi si armata sovietica nu mai pleca din Romania. E la secret si astazi un control al comisiei aliatilor pe 1953 in care s-a stabilit ca nu pot fi impartite despagubirile de razboi.

    Apreciază

 2. Dupa 1996 fostii ofiteri de Securitate au intrat in serviciul partidelor liberale si a dreptei. Un exemplu clasic de securist care lucreaza pentru dreapta e Pahontu seful SPP-ului care asigura protectia unui presedinte liberal(guvernator colonial) . Securitatea s-a transformat in Securitatea Liberal-taranist-legionara. Tortionarii de astazi sunteti voi.

  Apreciază

  1. una e sa se infiltreze si sa preia partidele istorice, ca asta le e meseria si sunt specialisti, alta e sa ii acuzi pe simpatizanti ca sunt tortionari. Esti un derbedeu care bagi diversiuni, nu ai rude cari au suferit prin puscarie. parca noi nu vedem clar ca partidele au facut schimb de principii ca sa fie in pas cu creierul spalat al omului nou si ca sunt conduse de securisti, toate. Ia zi, cine te-a torturat de la legionari? Ti-au luat legionarii pensia?

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s