Se intampla azi

DGA – Politia Romana, la fel de nemernici si corupti! De cateva zile nu se mai opresc din pisat ochii pe Facebook…

 

Șeful Serviciului Județean Anticorupție Botoșani din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA), Bogdan Daniel Buliga, a fost pus, marți, sub control judiciar, în dosarul în care prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Raluca Stăncescu, este cercetat pentru fapte de corupție, se arată într-un comunicat transmis, marți, de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcției Naționale Anticorupție.

Potrivit sursei citate, față de Buliga a fost instituită măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, sub acuzația de săvârșire a infracțiunii de mărturie mincinoasă.

Procurorii îl acuză pe șeful DGA Botoșani că în timpul audierilor sale în calitate de martor în dosarul în care era anchetată Raluca Stâncescu ar fi făcut o serie de afirmații ‘necorespunzătoare adevărului’.

‘S-a reținut că, la data de 21.07.2017, fiind audiat în calitate de martor în cauză, Buliga Bogdan Daniel, având calitatea de șef al Serviciului Județean Anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție, cu intenție, a făcut afirmații necorespunzătoare adevărului cu privire la aspecte esențiale ale cauzei în privința cărora a fost întrebat, în contradicție vădită cu aspectele care rezultă din probatoriul cauzei, omițând totodată să declare toate aspectele despre care avea cunoștință’, se menționează în comunicatul DNA.

Pe timpul cât se află sub control judiciar, Buliga are obligația să nu părăsească teritoriul României, decât cu încuviințarea prealabilă a procurorilor din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Suceava care au dispus măsura, dar și ‘să nu se apropie și să nu comunice, direct sau indirect, pe nicio cale, cu inculpații Stăncescu Raluca și Stavără Cătălin, cu o serie de martori indicați în ordonanță precum și cu persoana vătămată’.

http://www.comisarul.ro/

Reclame

2 gânduri despre „DGA – Politia Romana, la fel de nemernici si corupti! De cateva zile nu se mai opresc din pisat ochii pe Facebook…”

  1. O tara bogata cu oameni saraci si plina pana la refuz de securisti si tortionari batausi,mana-n mana cu clanurile interlope de traficanti si de tigani.In plus avem un sistem penitenciar de exterminare si de distrugere a constiintei umane.Suntem rusinea intregii lumi.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s