Se intampla azi

Gauri uriase pe intreaga planeta! Turcia si Grecia…

 

Acum câteva zile, panica a pus stăpânire, pentru câteva zeci de secunde, pe zone întinse din Turcia și Grecia puternic zgâlțâite de un cutremur produs în Marea Egee. Cele mai afectate au fost insula grecească Kos și stațiunea Bodrum, aflată pe coasta vestică a Țării Semilunei. În urma mișcării telurice a cărei magnitudine a fost estimată de specialiști între 6,6 și 6,4 grade pe scara Richter au rămas imaginile dezastrului apocaliptic. Imagini de coșmar cu plaje înghițite de pământul care s-a desfăcut și cu faleze despicate de forța naturii!

Libertatea vă prezintă noi imagini cu dezastrul care a rămas în urma cutremurului care a făcut peste 200 de răniți și a ucis doi oameni – cifre raportate de oficialii greci și turci. Cadrele incredibile, care dau oricui fiori, au fost surprinse pe plajele elitiste din stațiunea turcească Bodrum, aflată în calea undei de șoc a mișcării telurice produse la data de 21 iulie.

Forța mișcării telurice a despicat pur și simplu pământul care, în anumite zone, a format adevărate cratere pe plajă. Practic, unde s-a desfăcut coaja Terrei, nisipul a fost înghițit cu tot cu șezlongurile și cu umbrelele pregătite pentru musafirii veniți la plajă din toată lumea.

http://www.libertatea.ro/

Reclame

1 gând despre „Gauri uriase pe intreaga planeta! Turcia si Grecia…”

  1. Alea sunt rezultatul catacombelor prabusite la cutremur. Si noi avem asa ceva in Constanta si nimeni nu are curajul sa intre in ele. Vechii locuitori ai cetatii Tomis se alimentau cu apa potabila prin catacombe tocmai din Navodari si aici au mai fost surpari de-a lungul timpului .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s