Se intampla azi

Gunoaiele din Ministerul de Interne, cea mai bolnava institutie din istoria statului roman, primul pas pe drumul dictaturii biometrice: E-buletinul! Incepand cu anul 2020, declanseaza campania nationala de implantare a microcipului sub piele…

 

Dictatura biometrică nu iartă nici România.  Actele de identitate electronice sau „buletinele cu cip” devin și în România realitate, guvernul fiind gata să implementeze proiectul de lege în acest sens. O analiză publicată de ActiveNews, a jurnalistului Victor Roncea, arată că, în timp ce o țară ca Marea Britanie a decis să renunțe la buletinele cu cip, considerând că nu rentează și ar apăsa prea mult pe umerii contribuabililor,  România este dispusă să cheltuiască milioane de euro pentru introducerea cărților de indentitate biometrice.

Ministerul de Interne a organizat miercuri o dezbatere publică pe tema proiectului de lege privind noua carte electronică de identitate, care ar ar urma să asigure și funcționalitatea cardului de sănătate. Noul document ar putea fi disponibil de anul viitor, dar nu va fi obligatorie preschimbarea, în momentul apariției acestuia, scrie Mediafax.

Actul va prelua și funcțiile cardului de sănătate, conform inițiatorilor proiectului. Noua carte de identitate va fi inscripționată față-verso, va conține data nașterii și semnătura olografă.

„Cartea electronică de identitate va conține un CIP care permite accesarea serviciilor electronice prin utilizarea certificatului electronic emis de MAI pentru autentificarea în sistemele informatice. Va permite stocarea în condiții de siguranță a datelor biometrice ale titularului, respectiv imaginea facială și, opțional, imaginile impresiunilor papilare a două degete. De asemenea, va permite utilizarea semnăturii electronice”, s-a menționat în cadrul dezbaterii.

Punerea în circulație a cărții electronice de identitate și a cărții de identitate simple va fi realizată eșalonat, în termen de maximum 18 luni de la data emiterii primei cărți electronice de identitate sau a primei cărți de identitate simple, pe măsura asigurării serviciilor publice comunitare de evidență a persoanelor cu suportul tehnic necesar.

Referitor la impactul financiar, datele nu au fost încă structurate, costurile tehnologice urmând să fie stabilite după ce se va decide forma finală a documentului.

„În acest moment, putem spune că modificările actualei infrastructuri prezintă costuri care estimam că nu vor depăși un milion de euro. Acest cost se aplică la infrastructura centrală. La nivel național, totul depinde foarte mult de vechimea stațiilor și sistemelor de operare, cât de vechi sunt”, au explicat inițiatorii proiectului de schimbare a cărților de identitate. La nivel local, arată sursa citată, dotarea IT va costa aproximativ 6,5 milioane de euro.

„La nivelul Uniunii Europene, prețul mediu este de 15-20 euro, preț cu care se vinde cetățenilor. Noi intenționăm să ne situăm sub acest preț. Contravaloarea cărții de identitate o va suporta cetățeanul, beneficiarul documentului, ca și în prezent”, conform sursei citate.

http://www.activenews.ro/

Reclame

9 gânduri despre „Gunoaiele din Ministerul de Interne, cea mai bolnava institutie din istoria statului roman, primul pas pe drumul dictaturii biometrice: E-buletinul! Incepand cu anul 2020, declanseaza campania nationala de implantare a microcipului sub piele…”

 1. Smecheria cu CI cu cip biometric nu este decat sa-ti colecteze ca la un fraier datele biometrice/faciale si amprentele digitale,impreuna cu datele personale de identificare.Din acest moment intri in baza de date a MI,SRI,SIE,Interpol si toti cei care acceseaza aceste baze de date,numiti pompos:parteneri strategici,adica CIA,FBI,Mossad.

  Apreciază

 2. Si ce se mai spunea ca in viitor nu se vor mai putea plati pensiile ca vin generatiile decreteilor care nu pot fi sustinute de populatia activa ? Mama , ce frica imi e ! Cine mai vrea sa fie pensionar atunci cu cip in piele ? E asa cum am prevazut , ne vom trezi ca am muncit o viata intreaga iar in faza pensionarii vom fi pusi in fata unei conditionari : pensie cu cip in piele sau proscris la batranete . Viata ta petrecuta in „campul muncii” va fi….degeaba .
  Uite asa prind ei toate „mustele” cu ….cipul .

  Apreciază

  1. CI si pasaportul,ambele biometrice cu cip este faza premergatoare introducerii obligatorii pe mana sau frunte a microcipului RFID,asa cum deja au soldatii americani,canadieni,britanici si altii care sunt trimisi in teatre de lupta.

   Apreciază

   1. Da, am inteles ca nu vom trece brusc la faza cu cipul in piele. Eu ma referisem la faza asta :

    „declanseaza campania nationala de implantare a microcipului sub piele…”

    Ne incadram in intervalul de timp mentionat de catre Pr Elpidie in profetiile sale : o generatie = 25 de ani din care s-au scurs 4 .

    Apreciază

 3. Doar ca cipul prezentat nu este cel final . Fireste ca asta nu e un motiv sa fie acceptat .
  Iata ce zice Pr Elpidie din Rodos :
  ” Despre cipul ce va fi implantat în vremea lui Antihrist
  …Atunci vor recurge cu viclenie la metode iscusite cum ar fi cipul. Nu vor pune cătuşe. Nu ştim exact în ce formă va fi folosit acest cip. Vor face aceasta, pentru a cerceta. Vor experimenta pe greci, felul în care pot fi influenţaţi oamenii, iar în final să fie controlată întreaga lume.
  Aceasta va fi o etapă premergătoare, iar atunci când se va împlini vremea şi prorocul mincinos se va instala în scaunul Vaticanului, va influenţa întreaga lume cu hotărârile lui. Toţi liderii politici vor fi de partea lui. Să nu credeţi însă, că Vaticanul va avea vremuri uşoare, dimpotrivă, va avea parte de multe tulburări. Vor încerca să aleagă un alt papă. Va fi format un antipapa. Va fi un papă, un antipapa şi un antipapa secund. Toate acestea vor depinde de noi, de cât ne vom ruga ca să se schimbe situaţia. Dar acest pseudo-profet va aduce multă pagubă, el va aduce cipul.
  Antihristul le va găsi pe toate pregătite, pentru că va lucra prin el. Să nu credeţi că acest cip va fi, cum auziţi despre altele, că-l introduc subcutanat aici sau acolo şi apoi îl pot scoate, nu! Nu va fi la fel. Sfântul Duh zice că ceea ce va fi implantat oamenilor în vremurile acelea, va fi lucrat după o tehnologie atât de înaltă, microtehnologie, încât va putea influenţa hotărârile omului. Va fi implantat astfel încât nu va putea fi scos nicicum. Va fi incizat (gravat) în om. Va avea o frecvenţă atât de înaltă şi asemenea capacitate, încât va putea influenţa până şi simţirile şi sentimentele omului. Iar cel care va deţine calculatorul central, va putea induce tuturor care vor avea cipul implantat asemenea senzaţii, încât de durere vor scrâşni din dinţi. De aceea, cei care vor lua acest cip pentru a scăpa de dureri, vor fi primii care se vor distruge. Iar ei vor şti totul despre om, îi vor cunoaşte gândurile, sentimentele şi vor putea interveni în viaţa lui.
  Sfânta Împărtăşanie va da putere celor ce nu se vor închina lui Antihrist
  Toate acestea vor veni şi dacă nu vom avea credinţă desăvârşită în Dumnezeu, cine va putea rezista acestor timpuri? Iar încredere desăvârşită ştii ce înseamnă? Cu simplitate, cu smerenie şi pocăinţă, să veniţi să primiţi Sfânta Împărtăşanie. Cei care nu se vor împărtăşi, nu vor putea rezista celor ce vor fi. Sfintele Taine vor avea o asemenea putere în sufletul omului, încât aceştia nu vor putea fi influenţaţi sau manipulaţi nici prin gânduri, nici prin simţiri.
  Microtehnologia digitală va fi de o asemenea capacitate, încât vor putea afecta până şi mintea omului. Vă daţi seama ce minţi satanice există? Veţi vedea, nu acum, peste puţin! Dar nu vor avea nicio putere asupra omului care va înţelege şi se va împărtăşi. Sfânta Împărtăşanie va răspândi în jurul acelui om o asemenea putere, va fi apărat de îngeri atât de tare, încât Lucifer şi slujitorii săi nu vor putea vătăma cu nimic acel suflet. Şi va trăi acel om cu puţină hrană şi va supravieţui, iar cei ce vor avea de toate… vor muri.
  Ce vrea Dumnezeu de la noi? Să avem credinţă în El. Nu doar credinţă, ci încredere desăvârşită. ”

  http://veghetorul.blogspot.ro/2015/02/profetii-actuale.html

  https://vremuritulburi.com/category/parintele-elpidie/

  Apreciază

 4. continuare extras :

  ” ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune si Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu inseamna nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care il va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor sti ca nu vom putea supravietui fara ele.

  Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

  Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

  “………Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive(n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea).

  Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l va mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii.

  Dar asta nu se va intampla acum. Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri.””

  Se referea la generatia lui , Pr Elpidie are o varsta inaintata ….. ” După mine, după ce voi muri eu, în scurt timp va veni şi antihristul. „

  Apreciază

  1. Raspuns pentru V Roncea
   Pentru ca este antihrist pe pamantul Romaniei si de aia …tb dihania sa urgenteze cipuirea pt . inrobirea oamenilor spre iad ca doar ” totu va incepe de la Romania ”
   A inceput cu actele premergatoare antihristice dar nu a cuprins toata suflarea …acuma se trece la identitatea de nune si numere ,adica cnp ;
   insa nu i va lasa DUMNEZEU pentru rugaciunile Sfintilor din temnite , gulag si inchisori
   ” Si se va razboi fiara cu Sfintii „pentru fiece suflet in parte .
   Sfintii Enoh si Ilie tot aici pe pamantul Romaniei se vor arata .
   Slava lui DUMNEZEU pentru toate .
   Amin .

   Apreciază

 5. DVP asa e ? Uratul ala de antihrist e in Romania ? Ziceai tu intr-un aarticol ca stii mai multe dar le vei spune la momentul potrivit . Poate n-a sosit acel moment . Cred ca nici n-ar trebui sa mai vorbim despre antihrist …..parca-l asteptam mai mult pe asta decat pe Hristos.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s