Se intampla azi

Gunoaiele din Politia Romana: implicati in MAFIA LEMNULUI! Exista camp infractional in acesta tara unde sa nu dai peste peste gunoaiele de politisti romani?

 

Cauza a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi vizează săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, folosirea, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, favorizarea făptuitorului, tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori.

”Dosarul a fost constituit ca urmare a sesizării din oficiu a S.J.A. Alba şi priveşte infracţiuni săvârşite de doi agenţi de poliţie  – şeful unui post de poliţie şi ajutorul său din cadrul I.P.J. Alba, un lucrător silvic şi o persoană fără calitate specială. În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe obiecte, înscrisuri şi alte bunuri care pot constitui mijloace de probă, precum şi suma de 407.700 lei. În fapt, s-a reţinut că, în perioada decembrie 2016 – aprilie 2017, lucrătorul silvic, prin neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu, a permis sustragerea de material lemnos din cantonul repartizat în administrare, fără a lua măsuri de constatare a unor contravenţii şi infracţiuni silvice comise de mai multe persoane, împiedicând prin acţiunile sale efectuarea cercetărilor cu privire la acestea”, se afirmă într-un comunicat făcut public de Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba. Totodată, s-a reţinut că în perioada ianuarie – martie 2017, şeful postului de poliţie a oferit ajutor unei persoane cercetate pentru comiterea de infracţiuni silvice pentru a o favoriza. În acelaşi scop, în mod repetat, ajutorul şefului de post a divulgat date nedestinate publicităţii privind efectuarea de controale pe linie silvică de către alţi lucrători de poliţie şi organe silvice, în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

Gunoaiele din Ministerul de Interne: „Te omoram, ba! Ai sa vezi ca te bagam in inchisoare!”.

 

De asemenea, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, dintre care două pe numele celor doi agenţi de poliţie, aceştia fiind audiaţi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

”Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba este vorba despre Matei Vasile Marius, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Horia Apuseni SRL şi agentul de poliţie Lazea Dan. Cei doi au fost puşi sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Pădurarul este acuzat de ăvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului, iar poliţistul de divulgare de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii şi favorizarea făptuitorului. În fapt, s-a reţinut că în perioada decembrie 2016 – aprilie 2017 lucrătorul silvic, prin neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu, a permis sustragerea de material lemnos din cantonul ce îi era repartizat, fără a lua măsuri de constatare a unor contravenţii şi infracţiuni silvice comise de mai multe persoane, împiedicând prin acţiunile sale efectuarea cercetărilor cu privire la acestea”, se susţine într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

http://opiniatransilvana.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s