Se intampla azi

Ce apare pe site-ul Mossadului? „Oamenii fara FANTEZIE (IMAGINATIE) nu pot produce extraordinarul!”. Capetele de lemn din SRI si parte din SIE, inteleg ceva? Suntem in secolul XXI!!

Mossad inseamna un singur lucru: LAP – Laborator Operatiuni Psihologice! 

https://www.mossad.gov.il/eng/Pages/default.aspx

Reclame

1 gând despre „Ce apare pe site-ul Mossadului? „Oamenii fara FANTEZIE (IMAGINATIE) nu pot produce extraordinarul!”. Capetele de lemn din SRI si parte din SIE, inteleg ceva? Suntem in secolul XXI!!”

  1. dar cine rezista la experimentele oculte ale Mossadului?, evident nu baietii smart dambovitenii. ei cu smartphonu executa comenzile primite subliminal de la Mossad. Deci de unde sa mai ai si imaginatie cand aia te electrocuteaza all time ? Acuma ce o fi insemnand la Mosasad extraordinarul este o intrebare pe care si o pun aia de aici de care nu vorbeste nimeni. pentru ca ceea ce este stabilt este ca Stapinul inelelelor face experimente, dar in final nu se discuta si nu sunt luati in considerare aia pe care se fac experimente. Ceva mai SF decat asta nu exista. Sau sigur Mosaadul posteaza pe site ul sau raspunsul, siguur. Așteptam

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s