Se intampla azi

Le-am trimis mail tiganilor interlopi din DGIPI – Ministerul de Interne, groapa de gunoi a sistemului!

Reclame

5 gânduri despre „Le-am trimis mail tiganilor interlopi din DGIPI – Ministerul de Interne, groapa de gunoi a sistemului!”

 1. Parintele Teofil ti-a spus sa-ti porti crucea, nu sa te razboiesti. Atat timp cat Harul lui Dumnezeu inca te pazeste, de ce nu lasi situatia sa decurga de la sine si ii intarati? Ei te urasc, tu ii urasti, lucrati cu aceeasi moneda, iar prin ura diavolul poate lucruri mari si necurate. Trebuie sa te eliberezi de manie; nu spun sa ii iubesti, dar aseaza-te pe pozitia de a nu-i urî, iar Dumnezeu lucreaza in subconstient. De ce iti chemi moartea? Am ajuns sa cred ca iti doresti mai mult sa mori decat sa traiesti…

  Apreciază

 2. ,,cu dracu nu se sta de vorba”. Cel mai mult il arde rugaciunea „Doamne Sfinte, pe neamul acesta viclean de ttiigani pe care l-a blessteemat sf. Vasile cel mare, leagaa-l pe veci in fundul iadului cat mai degraba, ca a spurcat neamul crestinilor si a pangarit biserica.”!

  Apreciază

 3. DVP!
  Eu știu că ai multe idei dar nu te-ai dezbărat de un obicei: bagi la articole noi/zi…FĂRĂ NUMĂR!
  Apoi, te-a mai rugat careva pe-aici, poate reușești să cauți articolele mai vechi pe undeva în dreapta, sau unde vrei…nu să accesezi de nebun, numai din Arhivă!

  Apreciază

 4. Sistemele politice sunt corupte total de diavol, evrei și țigani. Sunt putrede și îmbâcsite. Numai Dumnezeu mai poate da cu ele de pământ și să le scuture de putregai. Drept este că pentru acest ideal trebuie să luptăm cu toții, asemenea Căpitanului, însă cu mult discernământ și răbdare. Așa că ,,VeghePatriei”: lasă-i dracului de ticăloși să se înece în propriile lături. Nu merită să te cobori la nivelul lor de ticăloși. Repet, în asemenea sisteme satanizate nici chiar mucenicia nu-și mai are rostul, întrucât oamenii nu mai vibrează la Cuvântul Adevărului. Așa că, ,,VeghePatriei”: calm și răbdare!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s