Se intampla azi

Gunoaiele interlope, jegoase si nespalate, din Ministerul de Interne: saci de bani de pe urma implicarii in crima organizata! Ii platiti din banii din dumneavoastra pe gunoaiele din Politie si Jandarmerie!

 

Șef în Jandarmerie, Marian Corcodel, a fost reţinut de procurorii DIICOT, după percheziţiile de joi, de la Baza de Administrare și Deservire. Colonelul reținut are o avere impresionantă. Fost contabil, el a ajuns în vârful ierarhiei din Jandarmeria Română după ce a fost subofițer și a făcut două facultăți particulare.

 UPDATE. Alături de șeful Bazei de Administrare și Deservire din cadrul Jandarmeriei Române, Marian Corcodel, reținut de procurorii DIICOT în dosarul de cămătărie și șantaj, mai este cercetat, sub control judiciar, Octavian Cristescu, fost ofiţer DIPI, fosta „Doi și-un sfert”, serviciul secret al al Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Soția lui Cristescu lucrează la Jandarmeria București. Pe lista celor care le împrumuta bani cu camătă se numără angajați ai Jandarmeriei dar și ai DIPI, au declarat surse judiciare.De asemenea, în timpul celor 12 percheziții de joi, în biroul lui Marian Corcodel s-ar fi găsit 250.000 de lei.

Gunoaiele din Ministerul de Interne, 2017: la masa cu clanurile interlope!

 

Colonelul Marian Corcodel are o avere impresionantă. Din ultima declarație publică, postată în anul 2015, reiese că ofițerul deține trei terenuri în județul Ilfov și unul în județul Teleorman, care însumează 13.182 de hectare.De asemenea, colonelul Marian Corcodel deține patru imobile: două apartamente în București, o casă în Tunari, județul Ilfov și o casă în județul Teleorman. Șeful Logisticii din Jandarmeria Română mai deține două tractoare și a declarat venituri de 81.000 de euro provenite din producerea și comercializarea produselor agricole și a vânzării de păsări și animale. Din CV-ul său aflăm că Marian Corcodel născut în Tunari,este căsătorit și are 45 de ani. În anul 1993 a făcut un curs de contabilitate la Fundația Română de Afaceri, iar în anul 1994 el s-a angajat în Jandarmeria Română, ca subofițer. Apoi a făcut o facultate de inginerie la Universitatea „Bioterra”, între 1994 și 1998, an în care a devenit ofițer. Apoi, a făcut și Facultatea de Drept, la Universitatea „Hyperion”, între anii 1999 și 2003. A absolvit, apoi, cursuri postuniversitare la Facultatea de Drept a Universității București. Cariera sa a urmat un trend ascendent. Astfel, între anii 1998 și 2000 a fost comandant de pluton, între 2000 și 2008 a îndeplinit funcția de comandant de detașament iar între 2008 și 2009 a devenit prim-adjunct al șefului Bazei de Administrare și Deszervire. Din anul 2009, conduce această Bază – UM 0260.

http://evz.ro/jandarmerie-procurori-diicot.html

Reclame

1 gând despre „Gunoaiele interlope, jegoase si nespalate, din Ministerul de Interne: saci de bani de pe urma implicarii in crima organizata! Ii platiti din banii din dumneavoastra pe gunoaiele din Politie si Jandarmerie!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s