Dezvaluiri

Evreul Bobby Fischer, sahist de geniu – IQ de 187!, despre jidani: „Ei conduc lumea si se afla in spatele atentatelor de la 9/11! Sunt dracu’ pe pamant”. In ce hal sunt BATJOCORITI milioane de copii ai Neamului Romanesc?

 

Descartes avea un IQ de 184, Hegel de 164, Kant de 178, Spinoza de 175…! 

Noi, Neamul Romanilor, am avut cel mai mult de suferit dintre toti: toata elita intelectuala torturata si ucisa, teritorii rapite, singura tara europeana unde au existat inchisori pentru copii…la final ne-am trezit acuzati de antisemitism si „holocaust”! Atat de mare este ura jidanilor impotriva Neamului Romanesc, incepand cu anul 1870, incat au jurat sa ne extermine cu totul si ei sa fie stapani peste al nost’ vechi pamant si rezultatele le vedem in ziua de astazi: „Noi suntem Romania, vinovati de holocaust!”. In septembrie 2016, gunoaiele din SRI, hartia igenica a Mossadului, pun bomboana pe coliva Neamului Romanesc: „Am semnat un protocol cu jidanii escrocului international Elie Wiesel! Romanii sunt ucigasi si criminali! SRI-ul ii monitorizeaza cu atentie pe toti romanii care indraznesc sa atace politica oficiala a coloniei noastre jidanito-masonice!”. Bata-v-ar bunul Dumnezeu de tradatori de Neam si Tara!

In acest context, Neamul Romanilor a ajuns carpa de sters pe picioare a jidanilor, politicienilor si gunoaielor din serviciile secrete de la Bucuresti, nu toti ofiterii de informatii sunt vinovati, haideti sa privim ce spunea reputatul francez Alain Besancon – Orginile intelectuale ale leninismului, doxa in privinta studiului aprofundat pe spatiul ex-sovietic, despre CIUMA ROSIE JIDANEASCA care a cotropit Romania! Metodele neokominterniste folosite de SRI, hartia igenica, in secolul XXI, anul 2017, impotriva propriului popor: „Deschide cineva gura impotriva stapanilor jidani? Monitorizare 24/24, ca la Securitatea 1953!”. Tradatori nenorociti, lua-v-ar dracului de gat cu jidanii vostri comunisti care au facut baie in sangele Neamului Romanesc!

Pe DeVeghePatriei, site-ul meu inchis la modul cel mai samavolnic cu putinta de catre jidanii de la Washington, am adus mii de dovezi despre cum jidanii incearca sa distruga definitiv, odata si pentru totdeauna!, fiinta imuabila a Neamului Romanesc! 

Eu sunt nationalist-ortodoxa roman, bun, accept sa ma acuzati de patima ideologica si subiectivism, dar ce facem cu EVREII, poporul biblic al Mantuiitorului Hristos, care ii acuza pe jidani – tribul khazarilor mutat in Israelul sionist!, de minciuna si falsificarea istoriei la modul cel hidos cu putinta? Si ei, copii ai triburilor lui Levi si Avram, nascuti din Rachela si Bat-Sheva, casa lui David, sunt „antisemiti”? Si ei sunt la fel de subiectivi ca mine cand ii acuza ca au confiscat termenul de EVREU SEMIT, in realitate neavand niciun strop de sange al raselor semitice? Si ei sunt dusmani ai „lumii libere” si trebuiesc ostracizati pe veci?

Sa-i dam cuvantul evreului Bobby Fischer: „Jidanii conduc lumea!”. SRI-ul: „Noi suntem cu slugarnicia si pupatul curului jidanesc! Romanii sunt criminali si antisemiti!”.

 

 

 

 

Reclame

8 gânduri despre „Evreul Bobby Fischer, sahist de geniu – IQ de 187!, despre jidani: „Ei conduc lumea si se afla in spatele atentatelor de la 9/11! Sunt dracu’ pe pamant”. In ce hal sunt BATJOCORITI milioane de copii ai Neamului Romanesc?”

 1. Foaarte tare!
  Am ascultat așa…RAPID interviul din avion, și ultimul, care-i o frântură din cei lung, de o oră și ceva..
  Spune despre Bush că nu-i sănătos la cap, după părerea lui (dar și- a mai multora 🙂 , despre faptul că jidanii, ca și Satana, când L-a ispitit pe vârf de munte, că-i dă toate comorile lumii, numai să i se închine lui, așa și cu toți cei care vor să aibă tot lumește, numai să fie/devină obedienți față de Sărsăilă…prin metode specifice, de spălare a creierului, cum i-a făcut lui Arnold Scwarzenegger, acceptând compromisul.
  Finalul e BESTIAL: ”Dacă te uiți la picturile vechi în care e înfățișat diavolul, evreul/evreii …sunt la fel”!

  Apreciat de 1 persoană

 2. i-au inchis pagina de facebook preotului de la Cluj care a zis de Untold si tu te miri ca iti inchid un site care le spune dracilor pe nume. Pe Fisher l-au hartuit ca e din afara sistemului si le face bine sionistilor „persecutandu-i”, daca era din sistem il linsau demult, plus ca e ateu si are atenuante. Tu te miri de securisti ca nu-s patrioti, dar sti cati din ei au radacini romanesti? si cati au fost dresati pe la cursuri socio umaniste perfectionate in laboratoarele jewjitsu ?

  Apreciază

 3. https://m.facebook.com/home.php?_rdr#!/452607564776007/photos/a.787558437947583.1073741942.452607564776007/1439293602774060/?type=3

  Acesta e nivelul de pregatire al „agentilor secreti” din MAI. Pana si simpli cetateni isi dau seama ca sunt filati daramite infractorii. Ai avut dreptate cand ai spus ca e ordin de la bruxelles sa distruga orice urma de nationalism si patriotism la fel cum au terminat comunistii aproape toate mentalitatile sanatoase romanesti si promotorii lor.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s