Se intampla azi

In atentia gunoaielor din SRI si Ministerul de Interne: un singur atentat terorist, un singur viol, romani ucisi si batuti pe strada de maimutele inchinatoare la Allah, si va asumati RAZBOIUL CIVIL din Romania!

 

România este gata să primească imigranți, pentru a acoperi deficitul de forță de muncă internă, au decis prin acte oficiale ultimele trei Guverne și CSAT-ul condus de președintele Klaus Iohannis. Este aceeași teorie periculoasă care a adus Europa în pragul colapsului. Regimul de la București, care păstrează o tăcere suspectă în legătură cu acest subiect incendiar, are obligația să dea explicații clare .

http://evz.ro/secret-iohannis-ponta-ciolos-tudose.html

Reclame

3 gânduri despre „In atentia gunoaielor din SRI si Ministerul de Interne: un singur atentat terorist, un singur viol, romani ucisi si batuti pe strada de maimutele inchinatoare la Allah, si va asumati RAZBOIUL CIVIL din Romania!”

 1. de ce romanii nu au dreptul sa-si pastreze mitraliera acasa asa cum fac elvetienii dupa efectuarea stagiului militar? multi nu stiu ca asta e motivul adevarat pt care elvetia e ferita de imigratie ilegala

  Apreciat de 1 persoană

 2. Pai, daca slugoii si alogenii de la conducerea Romaniei ne vor baga de bunavoie pe teritoriul tarii(de fapt au primit ordin pe unitate de la Bruxelles via Soros, ca niste slugi loaiale ce sunt), pe Maimutzele inchinatoare lui Allah, atunci vom suporta consecintele(mizerie, boli, dezordine, violuri, atentate si pe viitor, metisizarea populatiei).
  Intr-un stat romanesc, national-ortodox, cum era sub voievozii romanii(si nu intr-o Colonie securist-masonica, asa cum suntem astazi), cei care au permis un astfel de sacrilegiu erau judecati pt “HICLENIE”(cuvant arhaic care desemna inalta tradare) si decapitati sau trasi in teapa!
  Constitutia Romaniei, art 3, punctul 4: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”.
  Ideea e ca, daca Iudele de la conducerea statului vor permite patrunderea in tara a Maimutelor Inchinatoare lui Allah, inseamna ca pur si simplu se pisa in vazul tuturor pe cel mai important act al statului, ceea ce inseamna de fapt, Crima de INALTA TRADARE.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s