Se intampla azi

Ofiterul SRI Sorin Sava, sotul Otiliei Sava, isi pune la dispozitie vila din Brasov, localitatea Bran, imigrantilor: „Veniti la mine acasa!”. Ii vom indruma spre vilele ofiterilor SRI si gunoaielor din Ministerul de Interne – Politie si Jandarmerie!

Vila lui Sorin Sava, judetul Brasov, localitatea Bran: imigrantii sa mearga la el acasa, sa-i culce in pat cu Otilia si copiii lui! Asta vor gunoaiele din SRI: „Avem ordin de la Bruxelles!”. Punem pe internet adresele ofiterilor SRI, in ideea ca imigrantii sa nu greseasca locul de cazare…

 

Reclame

2 gânduri despre „Ofiterul SRI Sorin Sava, sotul Otiliei Sava, isi pune la dispozitie vila din Brasov, localitatea Bran, imigrantilor: „Veniti la mine acasa!”. Ii vom indruma spre vilele ofiterilor SRI si gunoaielor din Ministerul de Interne – Politie si Jandarmerie!”

  1. Sa ii ia politicienii și masonii la ei acasă, la temple la întâlniri sau ce of fi, ce m-aș bucura să ia vreun jihadist care sa le distrugă poate sa decapiteze câțiva să se mai gândească!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Eu ii recomand sa faca urmatorul experiment: sa-i bage pe cativa dintr-astia, in pat cu nevasta-sa si apoi s-o duca pe doamna la un control ginecologic. Atunci cand o va consulta medicul, va zice ca a trecut tractorul pe-acolo!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s