Se intampla azi

Politia Romana, august 2017: s-a impuscat in cap cu arma din dotare! Ce au spus in urma cu cateva luni de zile: „Politistii romani sunt foarte bine pregatati, au trecut cu succes toate testele psihologice!”. In ce hal este batjocorita si umilita o tara intreaga de gunoaiele din Politia Romana?

 

Un polițist s-a împușcat în județul Gorj. Incidentul șocant a avut loc, luni dimimeață, în localitatea Stejari. Polițistul, în vârstă de 27 de ani, urma să intre în schimb.

UPDATE 16:20: Polițistul, care s-a sinucis cu arma din dotare, urma să se căsătorească anul viitor. Agentul de poliție Cristian Marius Boncioagă se logodise cu Andreea Maria, o tânără de 25 de ani, kinetoterapeut la DGASPC Gorj. Polițistul își ceruse iubita în căsătorie în luna martie, iar nunta trebuia să aibă loc în 2018. Femeia a suferit un șoc în momentul în care l-a văzut mort pe Cristian Marius Boncioagă.

Polițistul ar fi intrat în ultima perioadă într-o depresie și nu putea dormi, susțin surse apropiate cuplului, citate de gorj-domino.ro.  Polițistul și iubita sa păreau fericiți și tocmai se întoseseră zilele trecute de pe litoral.

Polițiștii au deschis un dosar penal și face cercetări pentru a stabili cauzele care l-au determinat pe polițist să recurgă la gestul extrem.

http://www.libertatea.ro/stiri/un-politist-s-impuscat-judetul-gorj-1934900

Daca punea mana pe arma si ucidea oameni la intamplare dupa cum a facut gunoiul ala de la Perla?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s