Se intampla azi

Gunoaiele din SRI, hartia igenica a Mossadului, au stiut de la bun inceput ca Marta a fost ucis de Elan, colonel Mossad, in padurea de la Baneasa!

 

Marta il santaja pe Elan, la mijloc erau 30 de milioane de euro, o parte din bani erau ai drogatilor din SRI…

Elan s-a intalnit la masa cu Coldea, undeva prin Baneasa, si schilodul ala de langa Arad, fost sofer de camion, i-a spus ceva de genul: „Trei milioane de euro sa pleci curat din tara!”. Elan, colonel Mossad, nu se punea la mintea drogatilor din SRI, stiti bine ca se pisa toata lumea pe ei, dar acceptat pentru ca nu vroia scandal in Romania: „Bine, dau banii…”.

Gunoaiele din SRI, sclavii dracului tradatori de Neam si Tara, ani de zile au mancat bani de pe urma curvelor de lux aflate in propietatea lui Marta, acum s-au gasit sa faca panarama: „Sa vedeti ce informatii aveam noi!”. Daca vine unul din Mossad, colonel ca Elan, se duce la sediul lor si striga la ei: „Ba, sclavilor, iesiti afara ca vreau sa ma pis pe voi!”. In 2017, secolul XXI, va luati dupa ce abereaza gunoaiele din SRI?

1 gând despre „Gunoaiele din SRI, hartia igenica a Mossadului, au stiut de la bun inceput ca Marta a fost ucis de Elan, colonel Mossad, in padurea de la Baneasa!”

  1. Dacă este adevărat ceea ce scrii, ce putem face? Cîne ne poate ajuta? Dacă suntem roși din interior, fărâmițați, dezbinați, ce putem face?
    Sunt șocată de ce am citit și mă gândesc cu groază la viitor

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s