Se intampla azi

Astazi, ora 16:00, va astept in cadrul Academiei Romane: zeci de mii de romani MACELARITI CU SALBATICIE de hoardele barbare din Ungaria!

Vom discuta despre atitudinea schizoida a serviciilor secrete de la Bucuresti, in frunte cu SRI-ul: „Nationalistii romani sunt de vina! Ungurii au dreptate cand spun ca vor Transilvania!”. Doresc sa ii rog pe interlopii din Ministerul de Interne, cele mai infecte si corupte specimene din aceasta tara, urmatorul lucru: daca participati la conferinta va rog sa nu mirositi a transpiratie si sa nu veniti cu burta lasata peste cureaua pantalonilor „m-a trimis sefu’ sa face filaje si vada ce se discuta aici”. Ii rog pe gunoaiele din SRI si Ministerul de Interne sa ma evite! Va multumesc!

2 gânduri despre „Astazi, ora 16:00, va astept in cadrul Academiei Romane: zeci de mii de romani MACELARITI CU SALBATICIE de hoardele barbare din Ungaria!”

  1. Imi propusesem sa vin si eu ( nu stiu multe despre despre tema ) insa am programare la doctor pentru tatal meu . Are , intr-adevar o recidiva de carcinom bazocelular si trebuie sa-l duc la chirurg estetician , asta atrage dupa sine o serie de alte proceduri care depind de rezultatul histopatologic . Asta e , m-am obisnuit .

    Am gasit un articol despre un destin neobisnuit :

    http://adevarul.ro/news/sport/povestea-cutremuratoare-copilului-teribil-tenis-ales-devina-calugarita-simona-halep-tocmai-donat-10000-dolari-fundatiei-acesteia-1_59b1d98e5ab6550cb8e15577/index.html?utm_source=click&utm_medium=http%3A//adevarul.ro/news/sport/povestea-cutremuratoare-copilului-teribil-tenis-ales-devina-calugarita-simona-halep-tocmai-donat-10000-dolari-fundatiei-acesteia-1_59b1d98e5ab6550cb8e15577/index.html&utm_campaign=CrossPromo

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s