Editorial

Un nou articol din partea domnului colonel (rtg.) SRI Vasile Zarnescu. Mizeria SRI Bogdan Licu – Parchetul General, protejat de Lazar si Coldea, MASON SI PLAGIATOR de cea mai joasa speta!

 

Articolul precedent. 

https://veghepatriei.wordpress.com/2018/10/20/colonel-rtg-sri-vasile-zarnescu-s-n-s-p-a-lustruieste-neonomenclatura-mmm-un-articol-de-exceptie-al-domnului-colonel-increngatura-mafiota-a-serviciilor-secrete-din-romania/

 

Dar, iată!, minunea epocii, curajoasa, intransigenta, incoruptibila, deont-oloaga și plina de scru-pule morale[1] Emilia Șercan l-a găbjit și l-a demascat: Dimitrie Bogdan Licu e un plagiator ordinar, cu state vechi în plagiatură – cam la fel de vechi ca în magistratură!

Însă, deh!, instituțiile sunt „înțepenite“ și Licu nu poate fi mutat din post fiindcă a fost bine „înțepenit“ acolo!

„Înțepenirea“ este cauzată și accentuată inclusiv de către noul Procuror General al Republicii, Augustin Lazăr, care l-a menținut în postul de prim-adjunct al său, deși trebuia să-l demită imediat, căci se știa de cel puțin 4 (patru!) ani că Dimitrie Bogdan Licu este un hoț ordinar, un plagiator de duzină – motiv pentru care inclusiv Augustin Lazăr ar trebui demis fiindcă nu l-a demis pe D.B. Licu! Dar poate îi demite pe amîndoi actualul ministrul al Justiției, d-l Tudorel Toader!

Faptul că prim-procurorul general adjunct Dimitrie Bogdan Licu a recunoscut că a plagiat și a mai și declarat că vrea să i se RETRAGĂ[2]titlul de doctor nu îl absolvă de pușcărie și de restituit banii încasați necuvenit. Și, bomboana pe coliva „corectitudinii politice“, Ministerul Învățămîntului a declarat sentențios că nu i se poate retrage titlul de doctor (în ce?!) lui Dimitrie Bogdan Licu!

Mizeria SRI Licu, frate de loja masonica cu infractorul Sorin Blejnar!

 

Deci, să și-l mențină, să ia bani necuveniți în plus la salariu pe un fals. Așadar, D.B. Licu-Plagiatoru’ comite un fals – care constituie faptă penală condamnabilă cu pușcăria! –, recunoaște falsul doar după ce, deja, fusese demascat, solicită, eroic, să i se retragă titlul de doctor, dar sistemul mafiot, prin Ministerul Învățămîntului, menține statu quo-ul: nu acționează pentru eliminarea falsului, pentru anularea titlului de doctor în drept-curmeziș. Este înghețat. Este „înțepenit“.

Și de ce Ministerul Învățămîntului nu poate să îi retragă titlul de doctor procurorului Dimitrie Bogdan Licu-Plagiatoru’, dar a putut să îi retragă titlul de doctor lui Florentin Pandele[3], fiindcă, și el, își plagiase lucrarea?!

Ministerul Învățămîntului are un dublu standard de măsurare, cum au Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană?!

Sau Ministerului Învățămîntului îi este frică de diploma „în științe militare“ a lui Dimitrie Bogdan Licu-Plagiatoru’ și de faptul că ăsta are revolver în dotare, la  purtător?!

Dimitrie Bogdan Licu-Plagiatoru’

În ce țară trăim?! În țara în care niște ticăloși ca Sabin Orcan-Analfabetu’ fac sluj în fața unor legi antiromânești – cum este Legea nr. 217/2015, adică fățuirea O.U.G. nr. 31/2002 –, în care niște criminali nepedepsiți ca liderii jidanilor impun ce legi să se promulge, țara în care parlamentarii-iude, de o deplină obediență, joacă tontoroiul după cum le cîntă jidanii!

Acum, așa cum am anticipat, acești parlamentari-iude au aprobat și proiectul de lege ferenda nr. B135, avansat de deputatul ashkenaz Silviu Vexler[4], pe care l-au transformat în proiectul de lege organică, L300/2018, devenită Legea nr. 157/2018 prin promulgarea imediată de către antiromânul Klaus Werner Iohannis!

Vorba lui Victor Ponta: pe ăștia, „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“[5]

De ce noul procuror general al Țării, Augustin Lazăr, l-a menținut în funcție pe prim-adjunctul său, procurorul D. B. Licu-Limbricu?!

Fiindcă și Augustin Lazăr are „bube în cap“ și a fost șantajat cu dosarele sale penale, dar a fost promovat pe această înaltă funcție tocmai ca să fie mai ușor de manevrat, prin șantaj, de grupurile de presiune, ca să joace tontoroiul „după cum îi cîntă Coldea și Kovesi – păpușarii!“

Mihai Pâlșu, directorul revistei SECUNDA, care, într-un fulminant și bine documentat studiu de caz, a investigat escrocheria promovării procurorului de provincie Augustin Lazăr ca Procuror General al Republicii, o numește „Conjurația Treimii“, formată din „Florian Coldea, Augustin Lazăr și Laura Codruța Kovesi“[6].

Din păcate, din fuga condeiului, Mihai Pâlșu comite o blasfemie: nu e o „Treime“ – cuvînt care, prin grafie, ne trimite cu gîndul la Sfînta Treime –, ci o triadă, fiindcă e formată din cei trei mafioți extrem de periculoși enumerați mai sus!

În plus la inventar. În ianuarie 2018, Loredana Diacu și Monica Neagu citează dintr-un material al incoruptibilei, imbatabilei, deontoloagei și plinei de scrupule Emilia Șercan:

               «În 2011, procurorul Codruţ Olaru, proaspăt ales vicepreşedinte al CSM, era caporal. În 2014 devenea general şi avea şi un doctorat despre care Emilia Şercan susţine că e plagiat. Coordonatorul lui Olaru a fost Tudorel Toader. Vor fi cei doi anchetaţi pentru asta? se întreabă Şercan. „Codruţ Olaru, proaspăt ales vicepreşedinte al CSM, a plagiat întreaga teză de doctorat în drept susţinută la Iaşi în 2013. De la cap la coadă. Tot, tot. 250 de pagini“, scrie, pe Facebook, jurnalista Emilia Şercan, o somitate în materie de demascat doctorate plagiate. (…) Potrivit jurnalistei, nici un rând din cele aproape 250 de pagini ale tezei nu îi aparţine procurorului Olaru: întreg conţinutul este copiat din diverşi autori români sau din surse online.

Şi Olaru şi Toader au comis fals în acte publice potrivit Legii Educaţiei şi Codului Penal, pentru că ambii au semnat o declaraţie pe proprie răspundere prin care şi-au asumat că teza este originală şi nu plagiată“, adaugă Şercan (…).

Emilia Șercan

„Acum se dovedeşte că teza e plagiată. Îi va ancheta cineva pentru asta, în speţă Parchetul General, acolo unde de doi ani zace un dosar cu un obiect similar, care îi vizează pe procurorul general adjunct al României, Bogdan Licu, şi pe conducătorul lui, Gabriel Oprea? Mă îndoiesc! La fel cum mă îndoiesc că CNATDCU se va grăbi să facă ceva în acest caz. Plagiatul lui Licu, de exemplu, zace de doi ani bătuţi pe muchie la CNATDCU şi nimeni nu mişcă nimic, scrie Şercan»[7].

Și asta o scria Șercan în 14 ianuarie 2018, adică aproape la un după ce, în emisiunea X-PRESS din 5 martie 2017, reproșa instituțiilor de forță ale statului – aprobată în cor de către ceilalți trei potlogari, Sabin Orcan-Oblio, Mihail Neamțu-Farsoru’ și Răzvan Chiruță-Anonimu’ – că nu mă bagă la gherlă, cum vrea impostorul Alexandru Florian și escrocul vamal Maximilian Katz, fiindcă respectivele instituții de forță ale statului, Parcheul și, în subsidiar, Poliția, sunt înțepenite – cazul reper și obsesiv pentru ea de „înțepeneală“ fiind chiar Dimitrie Bogdan Licu-Licheaua.

Cred că celor patru circumciși la creier li se umflă pipota de bucurie că jidanul-ashkenaz Alexandru Florian și-a extins, în septembrie 2017, plîngerea penală din 3 aprilie 2014, ca să subsumeze inclusiv cartea HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ și broșura-pamflet $ABIN ORCAN $UPORT€R.

Ca atare, după cum am mai relevat[8], întîi am fost invitat la Secția 6 a Poliției Sectorului 2, în calitate de „martor“, apoi, în calitate de „suspect“, iar pentru mîine, miercuri, 24 octombrie la ora 12, am fost invitat în calitate de „inculpat“!

Jidanul-impostor Alexandru Florian este perseverent, fiindcă pe plîngerea sa penală scrie, în antet, „Guvernul României“! Și, la fel, pe „legea lui Vexler“[9] scrie „Parlamentul României“! Deci, iată cu cine trebuie să începem înlocuirea conducătorilor ca să scăpăm de ciuma iudaică!

Ca atare, rețeaua clicocrației cleptocrate este inextricabilă. Singura soluție este „să dai foc la pușcărie și la casa de nebuni!“ Că tot perora Sabin Horcan-Oblio despre „nebunii“ de care nu are el loc. Conform paremiologiei, pot să-i zic: „Vorbești de funie în casa spînzuratului!“

[1] Cf. https://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Jurnalistul-Emilia-Sercan-a-plecat-in-lacrimi-de-la-emisiunea-%E2%80%9EProfesionistii-de-la-TVR.-%E2%80%9ESunt-o-impostoare-142388

[2] Vezi: „EXPLOZIV/ Procurorul general interimar Bogdan Licu cere să i se RETRAGĂ titlul de doctor!“, comisarul.ro, 29 martie 2016, pe http://www.comisarul.ro/articol/exploziv/procurorul-general-interimar-bogdan-licu-_729798.html

[3] Vezi și https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/becali-pandele-m-a-pacalit-cu-500-000-de-euro-527698

[4] Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu „Biciul Prigonirii Românilor Este în Mâna Jidanilor“, Incorect Politic, 16 aprilie 2018, pe https://www.incorectpolitic.com/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-jidanilor/Vezi și: http://www.justitiarul.ro/19352-2/http://basarabialiterara.com.md/?p=31267http://www.ziarulnatiunea.ro/2018/04/20/biciul-prigonirii-romanilor-1/https://www.reporterromania.ro/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-khazarilor/https://octavpelin.wordpress.com/2018/04/16/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-evreilor-khazari/https://www.bintelligence.ro/essential-news/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-khazarilor-justitiarul-revista-de-investigatii/

[5] Laura Ciobanu, «Victor Ponta, despre Coaliția majoritară: “Nici dacă-i împuşti nu e suficient!”», Evenimentul  zilei, 25 aprilie 2012, pe http://evz.ro/victor-ponta-despre-coalitia-majoritara-nici-daca-i-impusti-nu-e-suficient-978435.html.

[6] Cf. http://www.secundatv.ro/studiu-de-caz/augustin-lazar-numit-procuror-general-desi-avea-dosar-penal-la-dna-50064.html/ ; http://www.secundatv.ro/studiu-de-caz/procurorul-general-augustin-lazar-se-ascunde-dupa-fusta-csm-50557.html/ ; http://www.secundatv.ro/studiu-de-caz/sri-afacerea-lazargate-este-de-domeniul-sigurantei-nationale-52167.html/ ; vezi și http://www.nasul.tv/mihai-palsu-o-noua-bomba-augustin-lazar-se-ascunde-dupa-fusta-csm-daca-spune-adevarul-procurorul-general-al-romaniei-trebuie-sa-demisioneze-daca-minte-va-face-puscarie/

[7] Loredana Diacu, „De la caporal la general în doar 4 ani. Vicepreşedintele CSM Codruţ Olaru, o ascensiune fulminantă şi un posibil… plagiat“, epochtimes-romania.com, 15.01.2018, pe http://epochtimes-romania.com/news/de-la-caporal-la-general-in-doar-4-ani-vicepresedintele-csm-codrut-olaru-o-ascensiune-fulminanta-si-un-posibil-plagiat—269965; Monica Neagu, „Codruţ Olaru, proaspăt ales vicepreşedinte al CSM, a plagiat întreaga teză de doctorat în drept susţinută la Iaşi în 2013. De la cap la coadă“, www.ziareph.ro, 17 ianuarie 2018, pe http://www.ziareph.ro/2018/01/17/codrut-olaru-proaspat-ales-vicepresedinte-al-csm-a-plagiat-intreaga-teza-de-doctorat-in-drept-sustinuta-la-iasi-in-2013-de-la-cap-la-coada/ . Vezi și: Emilia Șercan, „Vicepreşedintele CSM Codruţ Olaru şi-a plagiat total teza de doctorat, coordonată de Tudorel Toader“, presseone.ro, 14.01.2018, pe  https://pressone.ro/vicepresedintele-csm-codrut-olaru-si-a-plagiat-total-teza-de-doctorat-coordonata-de-tudorel-toader/

[8] Cf. http://www.trezirealarealitate.ro/2017/10/colonel-rtg-vasile-zarnescu-institutiile-statului-contra-romanilor/http://www.justitiarul.ro/institutiile-statului-contra-romanilor/https://www.mediafax.ro/social/magistratii-europeni-condamna-protocoalele-incheiate-intre-institutiile-romanesti-si-sri-17246060 ; vezi și: http://www.miscarea.net/holocaustul-evreilor-impotriva-romanilor.htmhttps://ortodoxinfo.ro/2017/07/01/2829-iunie-1940-atrocitatile-comise-asupra-populatiei-si-armatei-romane-1940-de-catre-evreii-bolsevici-din-basarabia-si-bucovina-de-nord/ ; https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/planul-odios-contra-romaniei-klaus-iohannis-a-inceput-atacul-impotriva-institutiilor-statului-pregatindu-si-terenul-de-aparator-al-justitiei-la-parlamentul-european-unele-modificari-ignora-conventii-internationale-sau-depasesc-cu-mult-unele-hotarari-ale-c  ; https://www.rostonline.ro/2018/09/referendumul-este-boicotat-de-catre-institutiile-statului/;

[9] Cf. https://lege5.ro/Gratuit/gi4donzqgmya/legea-nr-157-2018-privind-unele-masuri-pentru-prevenirea-si-combaterea-antisemitismului

2 gânduri despre „Un nou articol din partea domnului colonel (rtg.) SRI Vasile Zarnescu. Mizeria SRI Bogdan Licu – Parchetul General, protejat de Lazar si Coldea, MASON SI PLAGIATOR de cea mai joasa speta!”

  1. Bătaie între poliţişti! Un agent şi-a luat la pumn colegii dupa ce l-au prins beat la volan spune:

    Un poliţist de la Fălticeni a făcut un adevărat circ în stradă, după ce s-a suit beat la volan şi a avariat o masină parcata regulamentar. Agentul a refuzat să sufle în etilotest şi i-a luat la pumni şi picioare pe colegii care au ajuns la locul accidentului.

    https://www.nationalisti.ro/2018/10/bataie-intre-politisti-un-agent-si-a-luat-la-pumn-colegii-dupa-ce-l-au-prins-beat-la-volan/

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s