Se intampla azi

Chestorul Lucian Guran, nascut in judetul Mehedinti, este VECINUL MEU! Aveti idee ce i-au facut acestui om?

 

Sper doar să nu-mi facă dosar penal pentru calomnie.

Dar tot un mare fraier rămîne actualul şef al Poliţiei Capitalei. Atenţie, conform siteului oficial al instituţiei, este director general “Desemnat”. Deci nu director general cu drepturi depline. Doar cu obligaţiile ce decurg de aici.

De ce este, totuşi, un mare fraier Lucian Guran?

În primul rînd pentru că NU ia şpagă. Dacă ar lua, n-ar mai fi nevoit să locuiască, împreună cu soţia şi cei doi copii într-un apartament de 48 de metri pătraţi, “rătăcit” prin sectorul 6. Şi n-ar fi nevoit să facă împrumuturi la bănci şi la CAR.

Apoi, pentru că de cînd a intrat în Poliţie, nu ştie decît să muncească. Nu contează dacă au trecut mai mult de 48 de ore de cînd se află la muncă, sau dacă e week-end. Guran este pe baricade. Şi nu face asta de cînd a devenit şef, ci dintotdeauna.

Şi pentru că, spre deosebire de foarte mulţi alţi şefi, din Poliţie şi de aiurea, are permanent uşa deschisă, în egală măsură pentru poliţilşti ca şi pentru cetăţeni. Că uneori, din cauza asta, nu are cum să mănînce măcar un sendviş? Păi nu v-am spus că e un mare fraier? Dar staţi liniştiţi. Burta nu are vitrină, deci nu se vede că e goală.

Gunoiul Tutilescu, nascut in Mehedinti la fel ca mine si Lucian Guran: avere de milioane de euro!

Nasul Toba si finul Voicu, seful Politiei Capitalei: „Ne-am pisat pe ea de justitie, ba! Avem milioane de euro in conturi si nimeni nu se atinge de noi…”.

https://veghepatriei.wordpress.com/2018/11/28/mafia-gunoaielor-din-politia-romana-uniformele-albastre-si-jegoase-gunoiul-petre-toba-plagiator-si-mason-achitat-va-rog-sa-sa-va-pisati-pe-ea-de-lege-si-pe-reprezentantii-ei-burtosii-nespalat/

Mai există şi alte motive pentru care Guran poate fi considerat fraier? Daaa. În ciuda crizei de personal, mai acută ca niciodată (la care se adugă şi zilele de concediu fără plată obligatorii), şeful Poliţiei Capitalei trebuie să gestioneze situaţii din ce în ce mai complicate şi mai complexe, uneori chiar fără legătură cu activitatea poliţienească. Şi ce-i mai rău e că le face faţă, deci demonstrează că se poate, ceea ce poate să conducă la ideea că e bine să i se ceară şi mai mult.

Şi cum criza nu este numai de personal, ci şi economică, evident creşte numărul de infracţiuni. Trebuie cercetate fiecare în parte? Trebuie. Vin cei mai mici să se plîngă că nu au resurse umane şi materiale? Vin. Trebuie să găsească Lucian Guran soluţii? Trebuie.

În schimb, nu are niciodată timp să participle la sindrofii şi alte întîlniri “profesionale” unde se trag sfori, se fac aranjamente şi “se pune ţara la cale”.

Şi – poate -, de aceea, interimarul de la Interne, Vasile Blaga, îl tratează cu dispreţ şi “uită” că a promis încă de pe 2 noiembrie 2009 că îl va numi director general cu drepturi depline pe Lucian Guran, “un profesionist remarcabil, un om de care avem nevoie”. Nu, ministrul îl ţine tot în interimat, cu funcţie şi salariu de adjunct, chiar dacă îi impune responsabilităţi şi obligaţii de “plin”.

O mică reparaţie a venit, pe 30 noiembrie, din partea şefului statului. Atunci, prin decret prezidenţial, chestorul de poliţie Guran Lucian -Florin a fost avansat la gradul profesional de chestor principal de poliţie.

Din păcate, înaintarea în grad a venit pe bandă rulantă, o dată cu a altor indivizi din cadrul MAI. A-i aminti şi pe aceştia ar însemna să mînjeşti “icoana” construită de actualul şef al Poliţiei Capitalei.

Prin urmare, rămîne doar atît: felicitări domnule Lucian Guran!

http://sentinta.ro/articole/editorial/view/lucian-guran-e-un-mare-fraier

2 gânduri despre „Chestorul Lucian Guran, nascut in judetul Mehedinti, este VECINUL MEU! Aveti idee ce i-au facut acestui om?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s