15 gânduri despre „Voievodul Ortodoxiei Romanesti de la Manastirea Petru Voda: „NU VA TEMETI!””

 1. Re-rastignirea de Sfintele Pasti in 2020

  De cand au pus mana jidanii pe Sfantul Mormant si pe Ierusalim, ca parca 140 din 190 de tari nu si-au mutat ambasadele de la Tel aviv la Ierusalim ?

  Sper ca de data asta sa intelegem si noi care este de fapt scopul major al inventiei Covid 19 !
  Inlaturarea Lui Hristos, ,, până când cel care o împiedică acum va fi dat la o parte,,

  Epistola a doua către Tesaloniceni a Sfântului Apostol Pavel Capitolul 2
  7. Pentru că taina fărădelegii se şi lucrează, până când cel care o împiedică acum va fi dat la o parte.
  8. Şi atunci se va arăta cel fără de lege, pe care Domnul Iisus îl va ucide cu suflarea gurii Sale şi-l va nimici cu strălucirea venirii Sale.

  Suntem in plina prigoana, si inca nu a inceput, ma astept la ceva asemanator – cum ne lovesc ei aniversar, la fel ca in 14 mai 1948 , de ziua Israelului, vor umple puscariile iar, cu urmasii legionarilor anti-semiti , dusmanii lui anti -Hrist din 14 mai 2020.
  De ce zic asta, il vad pe Vasile – sluga lui Iuda-Daniel care a vandut BOR in 2016 la Creta , pe Antena 3, care ma minte doct prin omisiune cum ca lumina vie din lumanarea Invierii de Sfintele Pasti este la fel ca lumina electrica a becului , practic ne minte in fata ca un talhar in locul sefului sau de la Patriarhie , ascunzandu-ne ca dupa 2000 de ani, evreii mai rastignesc inca o data pe Mesia – Iisus Hristos, pazind Mormantul Gol al Invieri ca nimeni sa nu-L intampine pe Hristos la Inviere anul asta – de Sfintele Pasti , ei o fac de frica necredintei lor, ca nu cumva afland adevarul sa se vindece de boala necredintei, dar o fac si interesat , asteptadu-l pe mesia al lor, anti-Hristul, care va domni un singur mandat de 3 ani jumate , dupa care va fi trimis cu slujitorii lui in întunericul cel mai dinafară , pe veci. Aste e scris, nu ne putem opune, dar problema e alta, unde esti tu popor roman, unde este credinta ta si Jertfa ta pentru Hristos, am mers de Buna-Vestire pe la toate bisericile din oras, popii erau baricadati singuri la slujba cu usile incuiate pe interior, fara credinciosi sau altii au pus lacatul pe Biserica, iata motivul, frica de moarte mai mare ca frica de Dumnezeu, iar asta are un nume cu destinatie finala , IAD. Imi exprim o speranta, ca macar 1 % dintre generalii armetei romane, cu conditia sa fie nemasoni si nedacopati , ca sa definim limitele romanismului, intelege ca nu ne putem permite sa ne mai pacaleasca din televizoare inca o data aceiasi teroristi cu perciuni care acum sunt in plina revolutie si ne pun filme supra-realiste pe fundal de meolodrama , in conditiile in care ne-am mai pacalit si in 1989 cu aceleasi minciuni si metode in revolutia lor contra poporului roman, aceiasi teroristi cu perciuni minteau romanii cu miciunile lor panicarde , asmutindu-ne la lupta contra dusmanului nevazut – teroristii securisti, pe romaneste , hotul stiga hotul ! Romanii la ora actuala, suntem cred niste sute de mii care inca mai avem mintea in cap si nu in stomac, daca vom cadea si astia prada manipularii teroristilor din tv, atunci turma mica trebuie sa duca mai departe neamul ! Anul asta este un an de foc, tot greul va fi dus excusiv de romanii credinciosi, care sper ca vor cupla si isi vor pune si viata la bateie, de va fi nevoie, caci lupta cea mai mare nu e cu teroristii perciuniunati si cu arma lor Covidiana ci cu slugile lor din militie – maimutele inteligente carora teroristii cu perciuni deghizati in haine de piele de romani sadea, le-au pus Pulanele in maini si le-au trasat directia si dusmanul, poporul roman care nu asculta ordinele lor din televizor, ale teroristilor cu perciuni care s-au instapanit in Romania cu lege penala contra sistemului de aparare a poporului roman – Sfanta Biserica Ortodoxa – Mireasa Lui Hristos !

  https://saccsiv.wordpress.com/2020/03/06/biserica-nasterii-domnului-din-betleem-se-inchide-din-cauza-coronavirusului/

  Biserica Nașterii Domnului din Betleem SE INCHIDE din cauza CORONAVIRUSULUI

  ORTHODOX CHRISTIANITY: CHURCH OF THE NATIVITY IN BETHLEHEM CLOSES AFTER SUSPECTED CASES OF CORONAVIRUS
  https://orthochristian.com/129081.html

  Biserica Nașterii Domnului din Betleem se închide după cazuri suspecte de coronavirus

  Betleem, 5 martie 2020

  Toate activitățile și evenimentele din orașul Betleem au fost anulate, și toate instituțiile de învățământ și religioase au fost închise temporar timp de 14 zile, conform unui ordin al Ministerului Palestinian al Sănătății, după mai multe posibile cazuri la un hotel din Betleem.

  În conformitate cu ordinul, Biserica Nașterii Domnului Iisus Hristos, construită chiar pe locul unde s-a născut Hristos, va fi, de asemenea, închisă. Biserica a rămas deschisă în această dimineață, relatează AFP .

  „Respectăm decizia autorităților, pentru că siguranța e pe primul loc”, a comentat un oficial al Bisericii. „Dacă (închiderea) nu va fi astăzi, va fi mâine.”

  Potrivit Jerusalem Post, nu s-a anunțat cât va dura închiderea.
  https://www.jpost.com/Breaking-News/Bethlehems-Church-of-the-Nativity-ordered-closed-over-coronavirus-fears-619881

  Ministerul Sănătății a raportat mai devreme că un număr de posibile cazuri de virus au fost detectate la Hotelul Angel din localitatea Beit Jala aflată în apropiere – primul (caz) din teritoriile palestiniene. Un grup de turiști greci a vizitat hotelul luna trecută, doi dintre ei descoperind ulterior că au virusul.

  Patru posibile cazuri au fost, de asemenea, identificate în rândul personalului Hotelului Angel, care va fi pus în carantină.
  Church of the Nativity in Bethlehem closed, after suspected coronavirus case
  https://gulfnews.com/world/mena/church-of-the-nativity-in-bethlehem-closed-after-suspected-coronavirus-case-1.1583404007417
  Four cases have been detected staying at a hotel in Beit Jala near Bethlehem
  A view shows the dome of the Assyrian church facing a mosque minaret at Manger Square where the Church of the Nativity is located, in Bethlehem

  Dubai: The Palestinian Ministry of Health, and after suspecting cases of coronavirus at a hotel in the biblical city of Bethlehem, has called on Thursday state of medical emergency in the city and surrounding towns and villages.

  According to Palestinian News and Info Agency (WAFA) „as a result of suspecting cases of the deadly disease in Bethlehem, it calls for cancelling all activities and events in the city, including sports, closing all educational institutions, as well as mosques and churches for 14 days.”
  It also called for cancelling all hotel reservations for tourists coming to Palestine.
  The ministry said that Angel Hotel in Beit Jala, hosts four suspected cases and will be quarantined.
  Also Palestinian media have reported that the Christian churches of Palestine have decided to close the Church of Nativity, the birthplace of Jesus Christ for two weeks.
  Also the annual Bethlehem marathon that was planned for later this month was cancelled
  Meanwhile al travelers coming back from Germany, Spain, Switzerland and Austria are ordered to go into a 14 day quarantine effective immediately.

  According to Israeli goverment 15 Israelis, most coming from Italy, have so far tested positive for coronavirus, and thousands have been placed in isolation.
  Quarantined facility
  The Palestinian health minister Mai Al Kailah has issued new directives stating that a compund used fro the treatment of addicts will be turned into a quarantined facility.

  3/5/2020

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s