Dezvaluiri, Se intampla azi

Iadul totalitar chinez si Papa de la Roma!

 

„Ei (creștinii chinezi) trebuie să răspândească Evanghelia, însă fără a se angaja în prozelitism și trebuie să realizeze unirea comunității catolice divizate”, a spus Papa, referindu-se probabil la biserica oficială, recunoscută de stat, și la o biserică clandestină, care funcționează ilegal în China, fiind vânată de autorități, relatează evz.ro

Papa a mai spus și că Biserica din China „privește spre viitor cu speranță”. El a încheiat îndemnând la rugăciune „pentru ca Biserica din China să stăruie în devotament pentru Evanghelie și să sporească în unitate”. În 2018, Vaticanul și regimul comunist de la Beijing au încheiat un acord privind rolul și implicarea acestuia din urmă în treburile Cultului Catolic. Detaliile acordului nu au fost date publicității.

Acordul din 2018 a legitimat Asociația Patriotică Catolică Chineză (APCC), un apendice al guvernului comunist, care sprijină, între altele, contracepția și avortul. Deși Papa consideră că „Biserica din China privește spre viitor cu speranță”, realitatea este sumbră. Cu ceva timp în urmă, Bitter Winter, o publicație pentru drepturile omului, scria că „credincioșilor li se oferă recompense bănești dacă acceptă să le ceară rudelor și prietenilor preoților să facă presiuni asupra acestora pentru a adera la APCC. Potrivit publicației, în dioceza Mindong din provincia Fujian, dacă refuză să adere la APCC, preoții se expun la „amenințări, coerciție și represiune”. Autoritățile locale au invitat catolicii la o ședință, anunțându-i că preoții care refuză să adere la biserica recunoscută de stat – și au dat ca exemplu pe episcopul vicar Guo Xijin – trebuie „transformați”. „Ei (reprezentanții autorităților) au promis că bisericile vor funcționa normal dacă preoții aderă la APCC. Apoi, au fost oferite mite catolicilor pentru a-i face să-i îndemne pe preoții lor să integreze biserica clandestină în biserica recunoscută de stat”, scrie Bitter Winter. „În plus, participanților li s-a cerut să creeze situații compromițătoare, de pildă, prefăcându-se că dau bani preoților sau ca femeile să pară că au o legătură cu aceștia, și să facă fotografii ce urmează apoi a fi folosite pentru intimidare”, continuă revista. În sfârșit, preoții care se vor încăpățâna să reziste „vor fi consemnați la domiciliu, iar alimentarea cu apă și curent electric le va fi tăiată”. Ei vor fi supuși la presiuni „până când clachează, înnebunesc sau chiar se sinucid”.

https://www.aparatorul.md/papa-le-cere-crestinilor-chinezi-sa-se-supuna-regimului-comunist/

2 gânduri despre „Iadul totalitar chinez si Papa de la Roma!”

  1. uite dom’le un articol care vede cursul istoriei, nu toate manevrele securistoide ale securitatii internationalei socialiste. CHINA A FOST CUMPARATA DE JIDANII BANCHERI ca sa fie armata lor viitoare, au parasit barca SUA si au transferat toata tehnologia de 50 de ani incoace nobilimii chenezesti, care au dat pe semnatura ca se inchina jidanilor si duc la indeplinire NWO. Cata lume stie ca jidanii sunt prezenti in China din anul 200, ca tot comertul cu matase si opiu era monopolul criptojidanilor budisti si crestini?
    UNde e panarama de Ponta sa bage el placa cu China? sa-i bage chinezul o camera lunguiata cu senzor de gaz in cur?
    IN Bucuresti vorbeau jidanii inainte de razboi ca o sa vina chinezii sa ne manance pe toti crestinii, oare ce stiau ei inca de pe atunci mai ofiterilor de informatii luate din ziare? tradatorilor!

    Apreciază

  2. Se creeaza peste tot in Lume, biserici-celule(inclusiv biserici ortodoxe necanonice, asa cum e cea nou infiintata din Ucraina) agreate de catre state, care vor fuctiona sub indrumarea lui Papica cel neomarxist si care la un moment dat se vor uni(la ordin Ocult) intr-un ecumenism total, sub conducerea unui Papica, care la randul lui o va preda lui Antihrist, atunci cand acesta va fi inscaunat! Evident, avem de a face cu Biserica Satanei, adica „urâciunea pustiirii”, care este amintita in Sfanta Evanghelie!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s