18 gânduri despre „Hristos a Inviat!”

 1. Azi- noapte am urmarit pe canalul regional Apolloniatv Sfanta Slujba de Inviere a Mantuitorului( asa cum am spus mai sus) oficiata de Patriarhul Kiril al Rusiei . N-am cuvinte sa va spun cu ce forta tin ei slujba ( in rusa, romana, chineza, japoneza etc…) , ce voci de tenori , baritoni au preotii lor , ce vribratii in rugaciuni de s-a cutremurat tot iadul . Enoriasii alaturi de ei ; ma uitam la chipurile lor luminoase , nici o femeie nu era cu parul lasat la vedere , purtau toate esarfe, baticuri .Barbati, copii , adolescenti , femei murmurau cu toti rugaciuni ,sau cantau la unison cu preotii …. Asta traire ! Nimeni nu purta masca …. la propriu . Am remarcat ca la rusii predomina rosul chiar si la lumanarile pe care le folosesc la Liturghie . La ei nu sunt restrictiile care sunt la noi.

  Apreciază

 2. Fiindca suntem amenintati ca situatia se va prelungi sau ca v-a revenii in perioada Craciunului ….( m-am abtinut pana acum) dar voi citi Psalmul 108 „fara numar ” pt tradatorii care ne conduc ( fie politici fie religiosi ) ca poate mai crapa din ei . Sa dea socoteala SUS nu noua . De acum inainte voi citii Psalmul 108 pana cand va inceta prigonirea asta . Este Psalmul destinat lui Iuda Iscarioteanul . Noi avem prea multi, ne sufocam de ei .

  Apreciază

 3. Sunt f. intrigata de niste informatii care contrazic ce am vazut la catedrala din Moscova la slujba de asta-noapte . Catedrala era plina cu credinciosi … Genul acesta de stiri ma fac sa ma indoiesc de ce vad cu ochii mei … Ce se intampla ???

  Potrivit informaţiilor oficiale, slujbele susţinute în bisericile care fac parte din parohiile Bisericii Ortodoxe Ruse, cele de la Moscova și din regiunea Moscova, în perioada 13 – 19 aprilie, vor avea loc fără participarea enoriașilor./vdraguta/gpodea

  http://www.rador.ro/2020/04/18/putin-nu-va-participa-la-slujba-de-inviere-de-la-catedrala-hristos-mantuitorul-din-moscova/

  Apreciază

  1. Da, cel mai probabil au dat inregistrarea slujbei din 2019. Manipularea nu are limite…
   Eu sunt de acord cu ce propui – sa fie citit Psalmul 108, altfel nu stiu cum mai scapam de satanistii care ne conduc.

   Apreciază

   1. Dap. Ecranul era impartit in doua : In drapta era transmisiune directa Sputnik iar in stanga era slujba cu credinciosi poate de anul trecut nu stiu dar nu era actuala . Impresia pe care am avut-o era de transmisiune completa pt ca uneori se focusau pe slujba care nu era actuala alteori pe ce se petrecea in altar in timp real dar numai in altar nu si in afara lui . Asa am crezu ca era totul din timpul real …pana am vazut un articol care m-a determinat sa scormonesc lucrurile .
    Dupa Saptama Luminata voi citii Psalmul 108 .Stiam demulta vreme de el ( de Psalm) dar am vrut sa vad daca exista vreun preot care sa aminteasca de el. Nu persist asupra lui in mod obisnuit ( ma sperie) ,mie imi place Psalmul 26 citit des in perioada Postului mare + mers la Moliftele Sf Vasile cel Mare . Dar cel mai mult iubesc Psalmii de lauda si de multumire .
    Am observat ca si Pr Calistrat l-a mentionat si chiar a amenintat cu citirea la Psaltire a tradatorilor din politica . Am pus chiar aici emisiunea in care a afirmat asta .
    In Saptamana Mare am visat mortii mei : pe mama , un unchi , o veriosara de-a mamei … Iar pe verisoara mea primara a trebuit s a o pomenesc prin SMS in locul pomenirii de 7 ani- pomenire importanta … iar candele am aprins in casa pt ei …care ard si in clipa aceasta pe langa cea cu ulei .
    Da, Psalmul 108 cel mai des, cu numele tradatorilor de neam pt ca ei nu se vor opri . Au o agenda de indeplinit , ne amagim daca ne inchipuim ca pe 14 mai lucrurile vor indrepta . Se misca incet iar ei inca nu au montat toate antenele 5G. Romania e un experiment …cum a fost cel de la Pitesti , Aiud … cunoasteti.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s