Uncategorized

2022 – 2023 – Muzeul crimelor Ministerului de Interne din Romania, de departe cea mai bolnava si tortionara institutie din istoria statului roman. Astazi am primit semnalul pentru finantare.

Capetele de porci din Politie si Jandarmerie, curvele interlopilor si statului mafiot, urmasii criminalilor scelerati dintre anii 1946 – 1989: „Io sunt prost si n-am carte, am uniforma albastra pe care scrie POLITIA si iti dau bataie pana intri in coma…plin de sange!”. Tanara generatie trebuie educata in privinta acestor animale insetate de sange si violenta! Da, Romania, prima tara din blocul ex-comunist cu un muzeu al ororilor infaptuit de sistemul politienesc!

Politia Romana, secolul XXI: „Care democratie, ba? Faci scandal cu uniforma albastra si jegoasa pe care scrie POLITIA? Bagat la beci si sange din cap pana in picioare!”.

9 gânduri despre „2022 – 2023 – Muzeul crimelor Ministerului de Interne din Romania, de departe cea mai bolnava si tortionara institutie din istoria statului roman. Astazi am primit semnalul pentru finantare.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s