Uncategorized

Gunoaiele din Ministerul de Interne, uniformele albastre si jegoase: PREOT AMENDAT! Paznicii cu bocanci in picioare din Jandarmerie: „Statu’ mi-a dat bocanci sa terorizez oameni pe strada!”.

Un preot care se afla în Piața Gării din Cluj-Napoca pentru a-și conduce copiii la tren a fost oprit de un echipaj de jandarmi pentru că nu purta mască, informează în exclusivitate Ziarul FĂCLIA de CLUJ.

După ce a fost legitimat, jandarmii i-au dat un simplu avertisment, nu și amendă. Încântat de bunăvoința oamenilor legii, preotul li s-a adresat recunoscător cu formularea: „Vă doresc să ajungeți în Rai cu toată familia”.

Jandarmii au interpretat într-un mod personal binecuvântarea părintelui, considerând-o drept înjurătură.

În consecință i-au aplicat o amendă de 2,000 de lei, iar în procesul-verbal întocmit au consemnat alături de mențiunea legată de lipsa măștii de protecție și fraza „și a spus că îmi i-a (sic!) familia și mi-o duce în Rai”.

Sursa foto: Ziarul FĂCLIA de CLUJ.

content-image

https://www.stiripesurse.ro/foto-jandarmii-se-fac-din-nou-de-ras-un-preot-a-fost-amendat-pentru-ca-le-a-transmis-sa-ajunga-in_1667320.html

8 gânduri despre „Gunoaiele din Ministerul de Interne, uniformele albastre si jegoase: PREOT AMENDAT! Paznicii cu bocanci in picioare din Jandarmerie: „Statu’ mi-a dat bocanci sa terorizez oameni pe strada!”.”

 1. astia sunt absolventii de academie de politie, redusi mintal si fara cultura. cu defectele astea doua si niste muschi e normal sa scorti borsul din oameni si sa le dai amenzi sa le duca.
  la unii se mai adauga si calitatea de sectar care uraste biserica adevarata.

  Apreciază

 2. „și a spus că îmi i-a (sic!) familia și mi-o duce în Rai”
  -pana la un punct este amuzant cum distrusii aud altceva decat li se spune…..da,lumetul asta face,incepe sa debiteze ecolul din capanatna goala.
  „poate achita JUMATATE din minimul
  amenzii prevazuta de actul NORMATIV”
  -numai pentru formula asta,inscrisa pe p.v. se poate obtine anularea in contencios:minimul e de 500 de lei….
  EVITATI CONTACTUL CU VITA INCALTATA!

  Apreciază

 3. Astia „il depasesc” cu muult pe Garcea, pt ca la ei prostia e in stare pura! Se spune in popor, ca „prostia nu doare”, dar pe astfel de specimene ii va durea cumplit, in cazul in care in Colonie situatia va scapa de sub control, caci lumea ii va snopi in bataie, pe strazi sau ii va linsa!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s