Uncategorized

Travestitul Rares Bogdan si gunoaiele din guvernul Romaniei: „COVID? Hahahahaha! Ne doare in cur de masca de protectie si distantare sociala, alea sunt pentru sclavii din colonia de munca Romania!”. Sa ne pisam pe voi si pe uniformele albastre si jegoase din Ministerul de Interne – Politie si Jandarmerie!

6 gânduri despre „Travestitul Rares Bogdan si gunoaiele din guvernul Romaniei: „COVID? Hahahahaha! Ne doare in cur de masca de protectie si distantare sociala, alea sunt pentru sclavii din colonia de munca Romania!”. Sa ne pisam pe voi si pe uniformele albastre si jegoase din Ministerul de Interne – Politie si Jandarmerie!”

    1. Nici o diferenta intre asa zisii occidentali creștini civilizați și sălbăticii soldați rusi comuniști atei si uneltele lor trădătoare de Neam si Tara!!!

      Apreciază

  1. Lumea este condusa de psihopati gen Bill Gates , Soros si alte mizerii satanisti iar jegosii de politicieni din Romania mai exact cozile de topor tradatoare si mizere in frunte cu chiorul alcoolist de basescu , yohaniss, ponta , catu , udrea , Ciolos si alti tradatori ordinari de stanga . REFUZATI VACCINAREA IN ROMANIA .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s