Uncategorized

Gunoaiele spurcate din Politie, ucigasi si violatori de copii prin scari de bloc: au amendat vantul! Romania se pisa de ras pe uniformele albastre si jegoase!

Polițiștii români pot fi bănuiți de multe lucruri, dar nu de de lipsă de reacție. Imediat ce avertizările meteo au anunțat că-n mai multe județe vântul atinge viteze de 140 km/h, polițiștii au ieșit pe traseu, deciși să tragă vântul pe dreapta și să-l amendeze.

Au ieșit să pândească vântul chiar și polițiștii ascunși în boscheți, doar că nu neapărat pentru c-au vrut, ci pentru că i-a zburat vântul din boscheți, atât de puternic era. Polițiștii spun că până la această oră au identificat nenumărate rafele de vânt care au depășit 140 km/h, dar din păcate niciuna nu a oprit la semnalele lor.

Cu toate acestea, polițiștii spun că vor continua munca în teren și nu vor renunța până nu trag vântul pe dreapta. „Îl așteaptă o amendă consistentă“, spune agentul Robert Acrișor. „Nu doar pentru depășirea vitezei legale, ci și pentru refuzul de a opri la semnalele unui polițist și, cel mai grav, pentru ultraj, deoarece ne-a zburat chipiurile din cap mie și colegilor mei.“

https://www.timesnewroman.ro/life-death/rafale-de-140-km-h-politistii-incearca-sa-traga-vantul-pe-dreapta-sa-l-amendeze/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s