Uncategorized

SRI, hartia de sters la cur a Israelului, este in doliu: a crapat jidanul Liviu Beris!

Președintele Asociației Victimelor Evreiești ale Holocaustului din România, Liviu Beris, a încetat din viață la vârsta de 93 de ani, potrivit RFI România.

Cu ani în urmă, Liviu Beris povestea că avea 13 ani în vara lui 1941 când au intrat trupele în localitatea sa natală, Herța (Cernăuți, Ucraina). A asistat apoi la masacrul făcut de germani. După care a fost deportat în Transnistria împreună cu familia sa din Herța.

„Toți evreii din Herța au fost arestați, dacă mă pot exprima așa. Nu mai țin minte ce am mâncat timp de trei zile, dar îmi amintesc că era o problemă cu apa. După trei zile au venit și au strigat niște liste. Cei strigați era scoși, recunoscuți de câte un localnic aduși de jandarmi, iar vreo 100 au fost împușcați lângă moara Kislinger de care v-am mai spus într-un șanț. (…) Evreii supraviețuitori din teritoriile eliberate dar și cei din sudul Bucovinei (neocupat de Stalin) au fost concentrați în ghetto-uri și apoi deportați în Transnistria, teritoriu ocupat și administrat de autoritățile române. (…)

Am fost martor la uciderea a șase tineri care au fost îngropați de vii în fața noastră. Asta se petrecea la poarta de ieșire din lagărul de la Mărculești, care era îngrădit cu două rânduri înalte de sârmă ghimpată. Și când ieșeam pe poartă, șeful jandarmilor a dat ordine să se adune tot aurul, cine are obiecte de aur să le predea. Unii au dat, dar alții nu, probabil îl ascunseseră și atunci de ciudă a dat ordin și șase tineri au fost îngropați de vii”, mărturisea Liviu Beris într-un interviu la RFI România.

https://www.realitatea.net/stiri/actual/doliu-imens-in-romania-un-cunoscut-supravietuitor-al-holocaustului-a-murit_61e989f2af16551c986b1573

1 gând despre „SRI, hartia de sters la cur a Israelului, este in doliu: a crapat jidanul Liviu Beris!”

  1. Blestemata este sinagoga diavolului Israel si vor arde spurcatii mincinosi jidani pe pamant si vor continua sa arda in infern pentru toate eternitatile caci Isus Hristos este Imparat si Dumnezeu .Blestemati mincinosi ce va ziceti iudei si nu sunteti ,ci sinagoga a satanei ,si asa fiintati pana la aruncarea voastra in raul de foc.Aici in Romania va asteapta ceea ce ati semanat. …foc si parjol.Romania este toboganul catre fundul iadului pentru voi,sau salvarea spurcatelor si boratelor voastre vieti prin inchinarea la Hristos Iisus Dumnezeu, Alegeti bine fecale ale unei rase imputite de serpi pe acest pamant ce sunteti …..jidani ––ma duc sa borasc ,iar am pronuntat cuvantul…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s