Se intampla azi

Fereasca Dumnezeu de asa ceva!!! POLITIA ROMANA: si-a impuscat COPILUL DE TREI IN CAP dupa care s-a sinucis! Opriti dracului odata animalele bolnave psihic din Ministerul de Interne!!!

 

Scene incredibile la Pitești. Un politist și-a împușcat copilul în cap, după care s-a sinucis.

Conform primelor informații furnizate de România TV, bărbatul se afla în proces de divorț cu soția sa și nu este exclus ca gestul său să fie o răzbunare pe partenerul de cuplu. La acest moment oamenii legii fac verificări la fața locului.

Se pare că băiețelul avea numai 3 ani.

Polițistul din Argeș care și-ar fi împușcat copilul și apoi s-ar fi sinucis fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt, susțin surse din cadrul anchetatorilor, potrivit Mediafax.

Politia Romana: au incercat sa intre cu masina in mine pe strada!

https://veghepatriei.wordpress.com/2017/12/25/cadou-de-craciun-in-aceasta-zona-politia-romana-a-fost-la-un-pas-sa-ma-loveasca-cu-masina-discutam-de-hartuire-in-forma-continuata-si-instigare-la-omor/

Politia Romana: isi loveste sotia cu salbaticie „Te omor, fa!”.

https://veghepatriei.wordpress.com/2017/10/08/absolut-socant-sef-din-cadrul-politiei-romane-dga-cercetat-pentru-coruptie-isi-lovea-sotia-si-copii-cu-pumnii-si-picioarele-vecinii-terorizati-de-gunoiul-bolnav-psihic-din-politia-romana-va/

https://veghepatriei.wordpress.com/2017/10/08/gunoaiele-bolnave-psihic-si-nespalate-din-politia-romana-isi-bate-sotia-cu-bestialitate-familia-supusa-torturii-de-un-jeg-imbracat-in-uniforma-albastra-din-ministerul-de-interne/

https://veghepatriei.wordpress.com/2018/09/14/narcis-daju-gorjnews-judecatoare-de-la-tribunalul-gorj-batuta-cu-salbaticie-de-sotul-politist-violenta-animalelor-bolnave-psihic-si-nespalate-din-politia-romana-a-atins-cote-inimaginabile/

Animalele bolnave psihic si nespalate din Ministerul de Interne – Politie si Jandarmerie: batut pana i-au rupt splina!

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, polițistul găsit mort în casă, la Pitești, alături de copilul său, fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt.

Conform acelorași surse, polițistul în vârstă de 29 de ani era divorțat, având cu fosta soție, și ea de 29 de ani, un copil de 3 ani și 7 luni.

Femeia a dus sâmbătă dimineață copilul la locuința fostului soț, după care bărbatul nu a mai răspuns la telefon, astfel că femeia a alertat serviciile de intervenție.

Poliţistul la Crimă Organizată și copilul au fost găsiți morți în apartament, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul și-a împușcat copilul, apoi s-a sinucis.

https://www.banatulazi.ro/un-politist-roman-si-a-impuscat-copilul-in-cap-si-apoi-s-a-sinucis/

Gunoaiele bolnave psihic si nespalate din Politia Romana: oameni masacrati pe strada, copii violati, cetateni torturati si mutilati pe viata!

https://veghepatriei.wordpress.com/2018/09/19/luju-ro-animalele-bolnave-psihic-si-nespalate-din-politia-romana-implicati-in-crima-organizata-stiau-de-situatia-pedofilului-stan-ofiteri-ai-serviciilor-secrete-de-la-bucuresti-gunoaiele-de-po/

 

Un poliţist la Crimă Organizată în Argeş şi copilul său de 3 ani au fost găsiţi morţi într-un apartament din Piteşti. Primele indicii arată că bărbatul şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii au intervenit pentru deblocare uşii unui apartament, în Piteşti.

Intervenţia avut loc la solicitarea unei femei.

În locuinţă, pompierii au găsit un bărbat şi pe copilul lui, în vârstă de 3 ani, ambii decedaţi.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că cei doi au fost găsiţi împuşcaţi, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul, poliţist la Crimă Organizată, şi-a împuşcat copilul, apoi s-a împuşcat şi el.

Poliţistul în vârstă de 29 de ani era în divorţ. Soţia acestuia este tot poliţist, la Serviciul Economic.

Cei doi aveau custodie comună asupra copilului.

La faţa locului sunt poliţiştii care au deschis o anchetă, alături de un procuror.

Poliţistul fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt

Poliţistul din Argeş fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt, susţin surse din cadrul anchetatorilor.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, poliţistul găsit mort în casă, la Piteşti, alături de copilul său, fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt.

Fosta soţie a bărbatului a dus sâmbătă dimineaţă copilul la locuinţa lui, după care acesta nu a mai răspuns la telefon, astfel că femeia a alertat serviciile de intervenţie.

Vecină: Părea un om echilibrat

O vecină a poliţistului declară că acesta părea un om echilibrat, care ieşea des la plimbare cu băieţelul. La rândul lor, medicii au fost nevoiţi să intervină şi să acorde primul ajutor familiei, aflată în stare de şoc.

O vecină a poliţistul din Piteşti Argeş a declarat că mama copilului şi bunica acestuia s-au simţit rău când au ajuns la locuinţa bărbatului.

„Când am venit aici mi-au spus că s-a împuşcat el şi l-a împuşcat şi pe copil. Avea copilul în vizită la el, erau în divorţ. Ştiu că era poliţist. Mi se pare…eu nu îmi revin. Eu când am auzit-o pe bunică ţipând, pur şi simplu am început să tremur şi să plâng. Mama ei a venit şi cred că au fost luate cu Salvarea că le-a venit rău. Părea un om echilibrat, plimba des copilul, dar nu poţi să ştii”, a spus vecina.

La rândul său, directorul Ambulanţei Argeş, Marian Hiru, a declarat pentru MEDIAFAX că la faţa locului au fost trimise două echipaje de Ambulanţă, iar medicii au acordat primul ajutor mamei şi bunicii copilului mort, deoarece erau în stare de şoc.

”Bărbatul şi copilul au fost găsiţi decedaţi în casă. Am acordat primul ajutor mamei şi bunicii copilului care erau în stare de şoc şi au suferit atacuri de panică. Nu au fost duse la spital”, a declarat Hiru.

Poliţistul era fiul unui lider PNL din Argeş

Poliţistul din Piteşti a fost fiul preşedintelui PNL Mioveni. Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, spune că îl cunoştea poliţistul drept un “copil cuminte”.

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a declarat că îl cunoştea pe poliţist ca pe un ”copil cuminte”.

”Era poliţist. Am fost şi la nunta lor. E o tragedie. Îl cunosc prin prisma tatălui lui, care e consilier local la noi. Un copil normal. Venea la tatăl lui. Doamne fereşte, nu ştiam că sunt în divorţ”, a declarat Georgescu.

Primarul din Mioveni a afirmat că poliţistul, Marius Franţescu, era fiul lui Costel Franţescu, consilier local PNL în Mioveni şi preşedinte PNL Mioveni.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, Costel Franţescu a refuzat să facă orice declaraţie.

https://www.mediafax.ro/social/incident-socant-in-pitesti-un-politist-de-la-crima-organizata-si-a-impuscat-copilul-de-3-ani-apoi-s-a-sinucis-tanarul-fusese-testat-psihologic-in-ianuarie-si-declarat-apt-17597603

1 gând despre „Fereasca Dumnezeu de asa ceva!!! POLITIA ROMANA: si-a impuscat COPILUL DE TREI IN CAP dupa care s-a sinucis! Opriti dracului odata animalele bolnave psihic din Ministerul de Interne!!!”

  1. Moartea lui Radu Macri, un copil de 14 ani din grupul "copiii generalului Franco", in lagarul de reeducare de la Pitesti spune:

    https://ortodoxinfo.ro/2018/11/04/elevul-radu-macri-mort-in-puscarie-pentru-o-carte-postala/

    „Un înger: Radu Macri

    În camera infirmeriei, cu mine, erau mai mulţi bolnavi grav. Ceea ce îmi aduc aminte cu multă tristeţe era un băieţel de vreo 14-15 ani sau poate mai puţin, al cărui nume mi-l amintesc : RADU MACRI . . . Elev -fiul unui pilot de marină din Brăila. Avea dublă pneumonie. Fusese arestat cu grupul Generalul Franco.

    Prin anii 1948 sau 1949, un grup de elevi având vârsta în jur de 12-13 ani s-au hotărât să-i scrie o scrisoare generalului 60 Franco -despre care auziseră că a luptat împotriva comunismului- şi să-şi exprime indignarea cum ei, copiii, erau forţaţi să intre în asociaţii cu caracter comunist (U.A.E.R.).

    Zis şi făcut. Pe o carte poştală, în câteva rânduri şi-au exprimat păsul, au semnat cât mai descifrabil posibil şi trecând adresa Domnului General Franco – Madrid au pus-o cu nonşalanţă la cutia poştală.

    Ceea ce a urmat se poate bănui.

    În închisoare erau numiţi copiii generalului Franco.

    Băieţelul era întins pe un pat cu ochii extrem de strălucitori datorită febrei. Străveziu de slab se stingea clipă de clipă ca o lumânare.

    După câteva zile de la sosirea mea, Radu n-a mai mişcat. A rămas aşa cum am să exprim mai târziu în poezia “Piteşti”. “Ca un înger mat, ce a-ngheţat, plecat în veşnici”.

    Nu mai ţin minte cât timp am stat la infirmerie, unde trebuie să mi se schimbe pansamentul, după care am fost luat şi reintrodus într-o cameră de reeducare”

    Cititi va rugam mai multe in cartea lui Aurel Visovan despre reeducarea de la Pitesti:
    ftp://188.138.185.83/Biblioteca/Diferite(Raznoe)/4Aurel_Visovan__Dumnezeul_meu_vol_1.pdf

    Apreciază

Lasă un comentariu