11 gânduri despre „Hristos a Inviat! Sfanta Lumina a coborat de la Domnul si Mantuitorul Iisus Hristos! Dumnezeu cu noi si deasupra Neamului Romanilor!”

  1. Cu adevarat a inviat !
    Te-am regasit acum cateva zile pe blogul Elenei.J .Am aflat de acolo ce ti s-a intamplat . Nu am comentat pentru ca nu stiam daca te pot ajuta cu ceva . Am revazut istoricul mailurilor mele in care postam prin copy/paste din articolele tale (texte intregi) .Dupa sarbatori le voi copia sii le voi posta aici daca consideri ca te ajuta sa recuperezi din munca ta . Obisnuiam sa trimit articolele tale ( cu adresa blogului ) cunoscutilor mei de peste tot .

    Pana ma mobilizez eu pot sa iti las un link pe care l-am salvat , la indemnul tau ….Nu ma pricep la lucruri din astea dar parca ar fi interfatza blogului tau …

    Doamne ajuta !

    https://web.archive.org/web/20170227200401/https://deveghepatriei.wordpress.com/2017/02/27/va-rog-mult-salvati-arhiva-blogului-meu-in-caz-ca-sunt-arestat-sau-ucis-pe-strada-de-interlopii-nespalati-din-politia-romana-tiganii-din-cadrul-dipi-sa-aveti-la-dispozitie-toate-materialele-mele/

    Apreciază

  2. Adevarat a inviat, frate! Ai fost zdrobit, dar nu omorat. Dupa incercarea grea prin care ai trecut, ti s-a dat izbanda „invierii” blogului tau. Sa te tina Dumnezeu intre noi cu sanatate!

    Apreciază

Lasă un comentariu