Dezvaluiri

Am sa va explic cum sunt folositi RECEPTORII de serviciile secrete…

 

Cand se formeaza o retea de spionaj pe teritoriul unei entitati statale straine, agentura cum o numea comunistii batrani, rezidenta de la fata locului este impartita pe mai multe paliere…

„Oficialii”, cei la „vedere” sa spun asa care sunt plantati in ambasade sau consulate, sefii de rezidenta, agentii de influenta, agentii de teren, si asa mai departe. Fiecare dintre acesti oameni au misiuni bine trasate, dar atat timp cat se afla intr-o tara straina sunt la ordinul sefului de rezidenta. Seful de rezidenta este direct raspunzator de ce se intampla la fata locului si raporteaza pe linie ierahica catre un general sau arareori in fata unui grup restrans de ofiteri superiori. Misiunile sunt foarte bine protejate si palierele de secretizare sunt graduale si de tip piramidal: agentul de teren poate fi camuflat ca sef de rezidenta, daca sunt semne la ca la fata locului contraspionajul este foarte puternic, sau seful de rezidenta nu este cunoscut decat de un singur om.

Agentii de influenta si receptorii.

Cand te plantezi intr-o tara straina in primul rand trebuie sa studiezi temeinic cum actioneza contraspionajul lor si pe ce zone sunt extrem de eficienti: economic, media, IT, mai rar pe zona politica, si asa mai departe! Dupa care sunt studiate bresele si zonele foarte sensibile pe unde poti penetra…

Agentii de influenta au rolul in majoritatea cazurilor de perdea de fum sau spioni falsi: se lasa recrutati/prinsi de buna voie si depinde doar de capacitatea lor de manipulare in a-i transforma pe adversari in receptori! Viitorii receptori sunt studiati cu cea mai mare atentie pe partea psihologica si vulnerabilitatea maxima o au caracterele instabile emotional: tu le transimiti o informatie falsa, ei o prelucreza la prima mana…dupa care astepti si vezi ce se intampla! Daca receptorul este bine prelucrat, atunci pe viitor il folosesti ca sursa de intoxicare: le bagi pe gat „celebrele” soparle otravite! Informatiile false trebuie sa fie foarte bine prelucrate si cand spui ca un cal negru urmeaza sa treaca pe strada la ora 21:00, chiar sa treaca pe acolo: un  an de zile sunt informatii „bune”, se intampla ce spui tu, dupa care efectiv incepi sa-l intoxici cu atentie…il otravesti cu pipeta!

Daca esti bou cu acte, se mai intampla si cazuri de genul acesta, atunci te poate transforma el in receptor si pici in plasa ca fraierul! Agentii de influenta sunt foarte importanti…

3 gânduri despre „Am sa va explic cum sunt folositi RECEPTORII de serviciile secrete…”

  1. Și iată cum ajungi să manipulezi un primar și să îți bați joc de o întreagă capitală.

    Este inadmisibil ce s-a petrecut alaltăieri în București. A fost clar un atac orchestrat (un primar manipulat, mesaje bine ticluite și distribuite) și o lume care a luat-o razna.

    A fost o demonstrație că avem „Servicii” de tot râsul.

    Apreciază

  2. Teoria ca teoria, da practica ne omoară.Se vede din viata cotidiană, am ajuns mult mai rau ca pe vremea lui Ceasca.Eu cred ca SIE au devenit o filială americana, mai bine decat ruseasca.Chiar daca avem nevoie de ei, nu e normal.Mi-a placut serialul The Americans, acolo se vede ce inseamna spionaj, in cazul rusilor facut in America anilor 70.

    Apreciază

  3. Sunt îngrozit de controlul masiv al presei românești de către servicii(și nu cred ca sunt sri/sie, a se vedea maimuțoiul minoritar și cu tupeu, Turcescu ) , astfel se poate sa ii pui oricui, orice în gura, inclusiv unui ministru. De aceea sfătuiesc pe toți, sa va ștergeți cu ea……… Nu e buna nici măcar sa te cunoască, analizându-ți comentariile!

    Apreciază

Lasă un comentariu