Dezvaluiri

Gunoiul SRI Bogdan Licu – Parchetul General, mafiot, mason si plagiator, nevasta angajata in SRI, in stanga lui Horodniceanu de la DIICOT: „Dispunem arestarile functie de ordinul pe unitatea militara!”.

Gunoiul SRI Bogdan Licu, frate de loja masonica cu Sorin Blejnar! Romania ca in 1995: „Securitatea se ocupa de instrumentarea dosarelor penale! Asa se aplica legea in colonia mafiota!”.

 

7 gânduri despre „Gunoiul SRI Bogdan Licu – Parchetul General, mafiot, mason si plagiator, nevasta angajata in SRI, in stanga lui Horodniceanu de la DIICOT: „Dispunem arestarile functie de ordinul pe unitatea militara!”.”

  1. licu si gasca il acopereau pe romul blejnar sa faca manariile cu tva pt prieteni si taxe de protectie pt dusmani. gasca romilor din banat si ardeal sunt la putere peste anaf de 28 de ani.

    Apreciază

  2. Ma iertati ca este in afara subiectului dvs, am si eu o intrebare, daca puteti sa-mi spuneti, exista probe, scrise sau imagini pe undeva despre faptul ca generalul Iulian N. Vlad – fost sef DSS (fosta securitate de pana in 1989) , cu adjunctii sai generalii, Aurel Rogojan, Filip Teodorescu, Ştefan Alexie au fost masoni sau sunt masoni, caci unii sunt in viata ?
    Multumesc

    Apreciază

Lasă un comentariu