Editorial

Octavian Goga, anul 1916 – Mizeria politicianista! Schizofrenia nationala care ne caracterizeaza: ne-am ucis cu salbaticie conducatorii si liderii!

 

Octavian Goga: „România nu se prăbușește din cauza numărului dușmanilor, ci din cauza meningitei morale”

Octavian Goga, 1916: „România, țară de secături, țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii care s-au vândut o viață întreagă, deputații contrabandiști. Nu ne prăbușim nici de numărul dușmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoșătoare de meningită morală.”

Și câtă dreptate avea marele poet. Situația a rămas cam aceeași. Pe criminalul Ion Iliescu nu l-au votat francezii, cehii sau marțienii, l-au votat românașii. I-a durut în cur de gașca de mafioți din jurul lui Ilici Iliescu ce au distrus această țară, furând-o bucată cu bucată. Pe Viorel Ponta, un mincinos ordinar, o jigodie, un idiot fără caracter, fără morală, fără demnitate, ce a lăsat în urmă spitale cu viermi, autostrăzi care o iau la vale, datorii de 13 miliarde de euro etc. nu l-au ținut în brațe germanii, sârbii sau extratereștrii, ci turma de dezaxați fără nimic sfânt numită electoratul PSD, pe care i-a durut în cur că Puie Monta este un mincinos, un corupt, un prostovan de doi bani. PSD-ul, acest partid format din mafioți, foarte mulți dintre ei la pușcărie sau cu dosare penale, nu este votat odată la 4 ani de englezi, elvețieni sau africani, ci de turma de ciobani cu 7 clase, de turma de țigani infractori și analfabeți, de foști milițieni ieșiți la pensie, de polițiști corupti (avem, slavă PSD-ului, destui și din ăștia), de cadavre didactice pentru care moralitatea este noțiune pentru fraieri etc.

Da, Octavian Goga, România este o țară de secături, o țară minusculă, de care fug până și musulmanii. Noi am intrat în NATO după atentatele teroriste din 11 septembrie 2001. Până atunci, România nu exista pentru SUA. De exemplu, evreul Petre Roman, premierul criminalului Ilici Iliescu, nu a fost primit de nimeni dintre politicieni americani importanți, în 1991, atunci când s-a dus în SUA în calitate de prim-ministru al României, țara aia unde minerii au devastat Capitala, mai ceva ca Armata Roșie în 1944. România a intrat în UE după ce s-a târât în genunchi, unde este și astăzi, pentru a fi primită. Cred sincer că, din cauza țiganilor care au invadat Occidentul, țiganilor proveniți din România, evident, nu cei din Ungaria, dacă s-ar mai pune odată problema intrării României în UE, nu am mai intra.

Da, Octavian Goga, principala grijă a secăturilor este să cenzureze Mișcarea Legionară, să-l cenzureze pe Cioran și Eliade, dar să-i lase pe tigani să invadeze ecranele televizoarelor. Și acest Iohannis, un absent total, un zero barat, un președinte pe care-l doare-n cur de Țara Românească. N-a miscat un deget pentru obținerea de două tururi la alegerile locale, n-a miscat un deget pentru schimbarea jigodiei de Victor Ciorbea din funcția de avocat al poporului (PSD-ist), acolo unde a fost numit de mafia lui Puie Monta, n-a mișcat un deget, de la începutul mandatului, pentru schimbarea șefei CNA-ului, țoapa infracțională care nu vede că România este țiganizata zi de zi, că televizunile din România mint, dezinformează, indobitocesc această nație.

Da, Octavian Goga, o țară de secături, care nu se va mai ridica niciodată din mocirla morală în care au adus-o foștii comuniști și securiști, veniți la putere după 1989. O țară de secături pe care orice inamic ar cuceri-o fără luptă. Li se aruncă niște firimituri și își vând tot, limba, neamul, strămoșii, și încep să le-o sugă cotropitorilor. Asta face o secătură. Asta facem noi de 2000 de ani. Cu excepțiile de rigoare: un Ștefan cel Mare, un Mircea cel Bătrân, un Mihai Viteazul. Dar regula rămâne: să i-o sugi turcului, rusului sau ungurului în 99% din timpul istoric. De aceea, am luat bataie și de la albanezi la fotbal: albanezii fac autostrăzi, noi oferim ajutoare sociale țiganilor și dezaxaților incapabili să învețe și să practice o meserie. Noi suntem modelul negativ al Europei, o țară de care-ți este scârbă, o tară minoră, o țară de secături.

http://asapteadimensiune.ro/

3 gânduri despre „Octavian Goga, anul 1916 – Mizeria politicianista! Schizofrenia nationala care ne caracterizeaza: ne-am ucis cu salbaticie conducatorii si liderii!”

   1. Da, stiu, si singura explicatie pe care o vad este ca a scris textul asta intr-un moment de deznadejde. Dar nu cred ca e bine sa-ti arunci deznadejdea catre ceilalti, pentru ca ii poate trage in jos si pe ei. Nu vreau sa vorbesc in general, ci doar strict pe tema asta a atitudinii noastre ca popor fata de noi insine. Este atata auto-flagerare acum, atata dispret al romanilor fata de romani, incat ultimul lucru de care avem nevoie este inca un text usturator la adresa noastra ca neam. Avem nevoie de cuvinte de imbarbatare, nu de blam. Iar daca din acelea nu avem, mai bine tacerea.
    Suntem criticabili? Cu siguranta. Dar critica asa cum e cea de mai sus nu face decat sa distruga. Pentru a fi constructiva, trebuie facuta cu durere si multa dragoste si mai ales fara inversunare.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s