Neamul Romanilor

Neamul Romanilor si nimic peste noi! Au inceput lucrarile de reabilitare la soclul pe care este amplasat bustul lui Avram Iancu!

 

Astăzi, la sediul Primăriei Carei, la Serviciul Tehnic, Achiziții și Investiții s-a semnat contractul de lucrări dintre Primăria Carei și firma care va executa operațiunile de reabilitare a soclului pe care stă bustul lui Avram Iancu.

Proiectul inițiat de consilierul PNL Ilie Ciută a fost aprobat încă din decembrie 2018.

 

Consilierul Ciută s-a conformat indicațiilor primarului Kovacs de a căuta executant pentru lucrările de reabilitare soclu pe care stă bust Avram Iancu și a găsit o firmă suficient de îndrăzneață pentru a le efectua. Dacă vremea va permite vom avea în curând un soclu decent pentru bustul Eroului Național Avram Iancu. Președintele Klaus Iohannis a semnat la data de 16 noiembrie 2016 decretul de promulgare a legii iniţiate în 2014 prin care Avram Iancu este proclamat ”Erou al Naţiunii Române”.

În primă fază se decopertează soclul iar apoi se va face o  constatare a situației la fața locului în prezența celor de la biroul Tehnic din Primărie.

Raportările frecvente ale paginii de Facebook Buletin de Carei și Ciută Daniela nu ne sperie și nici nu ne intimidează așa că efortul  raportorilor este în van. Ei rămân  cu raportările iar noi cu informările despre acțiunile concrete.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/11/au-inceput-lucrarile-de-reabilitare-soclu-pe-care-sta-bustul-avram-iancu-la-carei.html

1 gând despre „Neamul Romanilor si nimic peste noi! Au inceput lucrarile de reabilitare la soclul pe care este amplasat bustul lui Avram Iancu!”

  1. Atentie cu site-ul respectiv, pers care il admin are legatura cu baietii cu urechi lungi, dezinformeaza la greu, si ii place sa faca galceava. Sa nu cazi Cataline in plasa.

    Apreciază

Lasă un comentariu