7 gânduri despre „Rabinii: „Coronavirus nu este pentru evrei!””

  1. Ei au aruncat bomba si tot lor o sa le cada in cap, ca se rascoala tot pamantul cand se va da pe fata care a fost scopul acestei frici planetare. Special o parte a mass media e lasata sa spuna adevarul, ca sa fie asmutit mapamondul asupra evreilor, au pregatita deja victoria:. pt noi sunt lanturile digitale, puscaria digitala, statul digital, economia digitala, creierul legat la server, ne vor izolati si fututi de roboti soft in numele binelui comun…au distrus economia ca sa ne dea ei cu lingurita daca mutam in cimitirul online. O sa se mute ei in iad curand.
    De pe luna se vede cum lucreaza de ani de zile la incarcerarea digitala a omului. Nu sacapa de iad slujitorii lagarului digital. NU este scapare pentru politrucii si consilierii care se fofileaza si dau limbi corporatiilor IT si bancilor.
    In iad e locul lor, auzi-ne Doamne, ca s-au intarit cei ce ne prigonesc, otrava iese din gurile lor si inimile lor sunt pline de ucideri.

    Apreciază

  2. Dar cum se face că virusul a penetrat și Israelul și au mierlit-o cîțiva jidani?!
    Oricum, propoziția enunțată de rabini atestă, încă o dată, caracterul eminamente rasist și terorist dus pînă la extrem al iudaismului!
    Pînă acum cîteva decenii iudaismul – sub forma sa de doctrină politico-militară, de sionism – a fost declarat ideologie teroristă de către O.N.U. Pe măsură ce O.N.U. s-a jidănit – îndeosebi prin accederea lui Boris Elțîn la Putere -, această caracterizare a fost anulată.
    Disjuncția absolută „jidani și ne-jidani” – adică jidani și goyim -trebuie să mobilizeze toată lumea și să extermine iudaismul/sionismul!
    Un individ grafoman, Menahem Macina chiar are tupeul să pretindă că „L’hostilité anti-israélienne internationale est-elle le signe avant-coureur d’une “guerre contre Dieu” – Ostilitatea internațională antiisraeliană este semnul vestitor al unui „război contra lui Dumnezeu”!!! Nici mai mult nici mai puțin! (Cf. aici: https://www.academia.edu/40199185/Lhostilit%C3%A9_anti-isra%C3%A9lienne_internationale_est-elle_le_signe_avant-coureur_dune_guerre_contre_Dieu_?email_work_card=title).
    Acest Menahem Macina, care cacă cărți anticreștine, consideră că „Dumnezeul” lor ar fi singurul Dumnezeu și, deci, orice alegație contra jidanilor – în particular contra Israelului – ar fi comisă contra lui Dumnezeu!
    Dimpotrivă, orice acțiune contra Israelului și a jidanilor constituie o apărare a lui Dumnezeu, în baza avertizării Sf. Ioan Gură de Aur, care ne prevenise: „Cine duce război cu satana ține pacea cu Dumnezeu!” Satana este Israelul, ub stat teocratic, bazat pe talmudism, dar condus de atei, de adepți ai lui Mamona!

    Apreciază

Lasă un comentariu