Ortodoxie

Daniel Ciobotea NU ESTE Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane! Ziua cand acest ticalos, lup in blana de oaie, s-a dezis de Mantuitorul Hristos!

 

Cu cât mai repede recunoaștem că BOR nu îl mai slujește pe Hristos, cu atât mai ușor ne va fi să mergem înainte. E limpede pentru oricine are ochi să vadă, de ceva vreme stricăciunea putrezește în sânul instituției bisericești fără a se lua măsuri pentru stârpirea ei. De câțiva ani, culminând cu eșecul Referendumului pentru familie, biserica nu se mai implică activ în apărarea sănătătii morale și spirituale a neamului. De la referendum au trecut 2 ani și acum asistăm la lovitura de grație dată Bisericii Ortodoxe Române, chiar de patriarhul ei. Un prieten îmi spunea cum facultatea de teologie este o școală de management și cum preoții sunt politruci în sutană. N-or fi chair toți, dar conducerea cum e? E limpede pentru oricine are ochi să vadă. În Biblie scrie “nu te teme/nu vă temeți” de 365 de ori, odată pentru fiecare zi din an. În a doua săptămână din aprilie, Biserica Ortodoxă Română a exprimat lașitate și conformism politic, descalificându-se pe sine și despărțindu-se definitiv de calea lui Hristos.

Redau aici scrisoarea preotului Ciprian Mega, chiar dacă i se adresează mult prea politicos patriarhului, totuși condamnă decizia luată de patriarhie de a nu mai ține slujba de Înviere cu oameni în biserici.

Menționez, pentru cititorii mai seculari care nu sunt fani ceremonii bisericești, că nici în timpul Gripei Rockeffeler (zisă spaniolă) nu s-au închis biserici, atunci ar fi fost revolte populare, dar astăzi oamenii au devenit niște șoricei.

Și pentru creștinii care condamnă mesajul spunând să dăm Cezarului ce-i al Cezarului, eu le reamintesc ce zice Iisus, să dăm lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu. Învierea lui Iisus Hristos a cui este, a Cezarului, sau a lui Dumnezeu?

Trădarea și Despărțirea Definitivă a Bisericii (BOR) de Hristos

Lasă un comentariu