Uncategorized

Un ROMAN pe nume Mihai Tarnoveanu! SRI-ul sta cu palma in cur si ochii in soare: „Noi avem treaba cu NATO, nu ne intereseaza de Transilvania!”.

Mihai Tîrnoveanu de la Calea Neamului a fost unul dintre românii revoltați că orașul Sfântu Gheorghe a fost împânzit ilegal cu steagurile Ungariei și a luat atitudine, ridicând drapelul României la locul lui cuvenit.

La solicitarea ActiveNews, cunoscutul militant pentru drepturile românilor a declarat despre această acțiune:

„Un român hotărât din Covasna a ținut scara, eu m-am suit pe ea si am pus pe un stâlp din centrul orașului Sfântu-Gheorghe, Tricolorul Românesc, între două steaguri ale Ungariei arborate ilegal cu prilejul zilei de 15 martie. Multe priviri ne-au săgetat, altele ne-au aprobat. Acolo sus, am simțit pe deplin Libertatea de a fi român, pe care am afirmat-o în memoria lui Gheorghe Arambașa, caporal în Armata Română, care a înălțat Drapelul Național pe primăria orașului, cu prilejul eliberării lui de sub ocupația maghiară, în 8 septembrie 1944.

De 30 de ani încoace UDMR încalcă legea, UDMR aplică planul de obținere a autonomiei teritoriale pe criteriu etnic, iar statul român nu are aproape nicio reacție. Arborarea ilegală a steagurilor Ungariei în Transilvania se înscrie într-un război hibrid menit a instaura cosuveranitatea statului vecin în România. Nu acceptăm acest lucru și ca simpli români, care apără Constituția, acționăm ca atare, după puterile si mijloacele noastre.

La anul ne vom organiza mai bine și cel puțin centrul orasului Sfântu-Gheorghe va fi împânzit cu steagurile tricolore românești.

Doamne ajută!”

VIDEO MAI JOS:
https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Factivenewsro%2Fvideos%2F2996405367254820%2F&show_text=false&width=267

https://www.activenews.ro/stiri/EXCLUSIV.-Mihai-Tirnoveanu-a-ridicat-drapelul-Romaniei-la-Sfantu-Gheorghe-oras-romanesc-sufocat-de-steagurile-Ungariei-de-Ziua-maghiarilor-de-pretutindeni.-FOTO-VIDEO-165734?fbclid=IwAR2tE1WuMJMHBV_oqJXyFU3bjZMYuYlAG7I2Lm6qtWbe5XkdjLrWlytSCMI

14 gânduri despre „Un ROMAN pe nume Mihai Tarnoveanu! SRI-ul sta cu palma in cur si ochii in soare: „Noi avem treaba cu NATO, nu ne intereseaza de Transilvania!”.”

  1. Suntem la un pas de dezmembrarea Ardealului! Daca Papusarii straini considera ca este in interesul lor ca Ardealul sa fie cedat Ungariei, asta se va intampla practic in urmatoarea zi, fara a se trage nici macar un foc de arma, caci Iudele si slugoii nostri se vor conforma de indata, multumindu-le chiar Papusarilor, pt „inteleptul lor plan de regionalizare a Romaniei in UE”! Bineinteles ca, se vor rascoli in mormitele lor, toti eroii romani care si-au dat vietile pt reintregirea Romaniei!

    Apreciază

      1. Nu?? Pai, o sa-l dea pe sub masa, Iudele conducatoare dambovitene, in timp ce noi o sa ne uitam la televizor cum il preiau apoi ungurii! Iar apoi se va aplica, ca de atatea ori dictonul: „cateii mamaligari latra, caravana trece”! Prinde orbul, scoate-i ochii!

        Apreciază

  2. Fiecare generatie are cate un mesia, reincarnat, spun evreii. asta inseamna ca in fiecare generatie in locurile de pe pamant unde sunt evrei se va vedea mana distrugatorului.
    Cine ne sunt dusmanii?
    Dusmanii romanilor sunt institutiile masonice „de aparare a tarii” ale statului masonic facut pe banii lui mamona: armata, politie, servicii secrete. Sunt institutii adormite de capitalul privat la care au bucurii toti ofiterii, ca e si ei oameni si burta lor tre sa mananca pt o suta de vieti reincarnabile. Iar vila si cont in banca e ce au invatat de la mamele lor sa isi doreasca de la viata.
    Dusmanii romanilor sunt genele orientului barbar amestecate printre fiii cuminti ai lui Dumnezeu, gene care se urca mereu la putere, caci puterea e andrenalina lor. Dualismul circular oriental a distrus omenirea ca s-o reconstruiasca acum de la 0 (adica pornind de la un genom nou, a se vedea GP-write – genome project write consortium ); reincarnabilii il urasc pe Hristos ca a blestemat vrajitoria lor si meschinaria cu care se prefac in conducatori intelepti ai poporului. Se strang in comitete si sinoade si comisii si legifereaza suferinta celor mici.
    Stam cu palma in fund si asteptam sa se implineasca profetiile parintilor.
    Uitam ca Hristos a spus sa avem curaj, sa iesim de sub juramantul fata de mamona: „Iar când vor începe sa fie acestea (semnele sfarsitului) , prindeti curaj si ridicati capetele voastre, pentru ca rascumpararea voastra se apropie. Şi le-a spus o pilda: Vedeti smochinul si toti copacii: Când înfrunzesc acestia, vazându-i, de la voi însiva stiti ca vara este aproape. Asa si voi, când veti vedea facându-se acestea, sa stiti ca aproape este Împaratia lui Dumnezeu. Adevarat graiesc voua ca nu va trece neamul acesta pâna ce nu vor fi toate acestea. Cerul si pamântul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.”

    Apreciază

  3. monitorul oficial
    partea 1 e publicat SI in limba cailor,ungureste,maghiara,secuiasca,ceangaă…
    da,oficialii romani se semneaza ca dobitocii pe texte in lb. straina!

    Apreciază

Lasă un comentariu