Uncategorized

Gunoaiele din SRI: „Romania a devenit Columbia!” Biet copil UCIS cand iesea de la scoala de un pompier DROGAT!

Un pompier drogat a fost lovit cu mașina o fetiță de 8 ani, în Maramureș, chiar pe trecerea de pietoni. Fetița ieșea de la școală și a încercat să traverseze regulamentar strada pe zona special marcată corespunzător.

Un tânăr de 24 de ani, pompier în cadrul ISU Maramureş de aproximativ 8 luni, circula la volanul unui autoturism. La un moment dat, a surprins şi a accidentat o minoră de 8 ani. Fetiţa ieşea de la şcoală şi se angajase în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

La faţa locului au intervenit echipaje ale poliţiei şi un echipaj SMURD de la Şomcuta Mare. Minora a fost preluată şi transportată la Spitalul de Urgenţă, unde a rămas internată, scrie vasiledale.ro.

Tânărul, din Mireşu Mare, aflat în timpul liber, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând zero. Surpriza a venit din partea testării cu drugtest. Acesta a indicat pozitiv la consum de canabis. 

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

https://www.realitatea.net/stiri/actual/eleva-de-8-ani-spulberata-pe-trecerea-de-pietoni-din-fata-scolii-de-un-pompier-drogat_6527a4f6d967fe47fa6a1356

1 gând despre „Gunoaiele din SRI: „Romania a devenit Columbia!” Biet copil UCIS cand iesea de la scoala de un pompier DROGAT!”

  1. https://www.g4media.ro/un-purtator-de-cuvant-al-armatei-israeliene-afirma-ca-poate-declara-cu-relativa-incredere-ca-hamas-a-decapitat-bebelusi.html

    …s-a fasait bomba mediatica…dar ce mai fac vuvuzelele guvernamentale care au preluat si rostogolit minciuna israelienilor…

    https://cont.ws/@slavikapple/2650768

    😡”They killed that poor German girl”

    Turns out she’s alive in a Gaza hospital

    🤬 „They raped all women”

    Not a single case could have been confirmed, news outlets redacted their stories

    🤬 „They beheaded 40 babies”

    Israeli army denied the story.

    https://www.hotnews.ro/stiri-international-26602302-nimeni-nu-trebui-dea-lectii-morala-israelul-nu-permite-niciun-ajutor-umanitar-pentru-fasia-gaza-pana-cand-nu-sunt-eliberati-ostaticii-facuti-hamas-onu-critica-pedeapsa-colectiva.htm

    Apreciază

Lasă un comentariu